Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: trio parada dura Songtekst: boa noite amor da minha vida

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: trio parada dura - boa noite amor da minha vida ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van boa noite amor da minha vida? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van trio parada dura! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van trio parada dura en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals boa noite amor da minha vida .

Origineel

boa noite amor da minha vida. preciso ir e não posso demorar. pois moro longe e já e muito tarde. minha mãezinha já está a me esperar. boa noite dai-me um beijo agora. porque talvez eu não voltarei mais aqui. porque agora vou te contar minha vida. toda verdade porque eu não sei mentir. vou te contar todo o meu passado. eu fui casado mas não sou compromenido. se eu encontrar alguém que vai me dar valor. a quem merece eu serei um bom marido. pois todos sabem que fui bom pra minha esposa. tudo que fiz ela não agradecia. me enganou para conseguir um matrimônio. e finalmente me fez tanta covardia. vou te contar todo...

 

Vertaling

welterusten liefde van mijn leven. moet gaan en ik kan niet wachten. want ik woon ver weg en al erg laat. mijn mammie wacht al op me. welterusten geef me nu een kus. want misschien kom ik hier niet meer terug. want nu zal ik je mijn leven vertellen. de hele waarheid want ik weet niet hoe ik moet liegen. zal je mijn hele verleden vertellen. Ik was getrouwd maar ik ben niet toegewijd. Als ik iemand vind die me waarde geeft. aan wie verdien ik een goede echtgenoot te zijn. want iedereen weet dat ik goed was voor mijn vrouw. alles wat ik deed bedankte ze niet. bedroog me om een huwelijk te krijgen. en maakte me uiteindelijk zo laf. ik zal je alles vertellen ...