Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: trio parada dura Songtekst: boate azul

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: trio parada dura - boate azul ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van boate azul? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van trio parada dura! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van trio parada dura en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals boate azul .

Origineel

Doente de amor procurei remédio na vida noturna. Com a flor da noite em uma boate aqui na zona sul. A dor do amor é com outro amor que a gente cura. Vim curar a dor deste mal de amor na boate azul. E quando a noite vai se agonizando no clarão da aurora. Os integrantes da vida noturna se foram dormir. E a dama da noite que estava comigo também foi embora. Fecharam-se as portas sozinho de novo tive que sair. Sair de que jeito, se nem sei o rumo para onde vou. Muito vagamente me lembro que estou. Em uma boate aqui na zona sul. Eu bebi demais e não consigo me lembrar sequer. Qual é o nome daquela mulher, a flor da noite da boate azul. (Repete tudo)

 

Vertaling

Ziek van verliefdheid zocht ik remedie in het nachtleven. Met de bloem van de nacht in een nachtclub hier in de zuidelijke zone. De pijn van de liefde wordt geheeld met een andere liefde. Ik kwam om de pijn van deze liefdesziekte te genezen in de blauwe nachtclub. En als de nacht kwellend overgaat in de gloed van de dageraad De leden van het nachtleven zijn gaan slapen. En de dame van de nacht die bij me was is ook vertrokken. De deuren gingen vanzelf weer dicht ik moest weg. Weggaan op welke manier, als ik niet eens weet waar ik heen ga. Heel vaag herinner ik me dat ik dat ben. In een nachtclub hier in de zuidelijke zone. Ik heb te veel gedronken en ik kan het me niet eens herinneren. Wat is de naam van die vrouw, de nachtbloem van de blauwe nachtclub. (Herhaalt alles)