Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: trio parada dura Songtekst: cordão de ouro

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: trio parada dura - cordão de ouro ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cordão de ouro? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van trio parada dura! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van trio parada dura en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cordão de ouro .

Origineel

Aquele cordão de ouro que você me deu. Tirei do pescoço e guardei pra não recordar. De um passado tão lindo que a gente viveu. Passado que infelizmente jamais voltará. Aquele cordão de ouro me deixa tão triste. Me faz reviver os momentos de amor com você. Fui obrigado a guardar para não ter que lembrar. Das nossas noites de tanto prazer. Cordão de ouro. Pra que recordar?. Se ela agora outro adora. E não pensa em voltar. Cordão de ouro. Não quero mais te ver. Pra não ter que chorar. Quando eu me lembrar. De quem me deu você. . Cordão de ouro. Pra que recordar?. Se ela agora outro adora. E não pensa em voltar. Cordão de ouro. Não quero mais te ver. Pra não ter que chorar. Quando eu me lembrar. De quem me deu você. (Pedro Paulo Mariano - Santa Maria da Serra-SP)

 

Vertaling

Die gouden ketting die je me gaf. Ik nam het van mijn nek en bewaarde het zodat ik het me niet zou herinneren. Van een verleden zo mooi dat we leefden. Een verleden dat helaas nooit meer terug zal komen. Die gouden ketting maakt me zo verdrietig. Het laat me de momenten van liefde met jou herbeleven. Ik moest het bewaren zodat ik het me niet hoefde te herinneren. Van onze nachten van zoveel plezier. Gouden koord. Waarom onthouden? Als ze nu van een ander houdt. En denkt er niet aan om terug te komen. Gouden koord. Ik wil je niet meer zien. Dus ik hoef niet te huilen. Als ik me herinner Wie gaf jou aan mij... Gouden ketting. Waarom onthouden? Als ze nu van een ander houdt. En denkt er niet aan om terug te komen. Gouden koord. Ik wil je niet meer zien. Dus ik hoef niet te huilen. Als ik me herinner Die jou aan mij gaf. (Pedro Paulo Mariano - Santa Maria da Serra-SP)