Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: trio parada dura Songtekst: distante dela

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: trio parada dura - distante dela ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van distante dela? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van trio parada dura! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van trio parada dura en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals distante dela .

Origineel

Não há tristeza maior. Do que viver longe da pessoa amada. Não há tristeza maior. Do que estar ausente dos carinho dela. Eu vivo aqui amargurado. Não sei o que faço mesta minha vida. Tenho vontade de deixar de tudo. E sair correndo pra encontrar com ela. Eu vou amanhã bem cedo. Já estou decidido não fico mais aqui. Eu vou deixar a cidade. Vou buscar meu bem que está longe de mim

 

Vertaling

Er is geen groter verdriet dan om weg te leven van je geliefde. Er is geen groter verdriet dan afwezig te zijn van haar affecties. Ik woon hier verbitterd. Ik weet niet wat ik met mijn leven moet doen. Ik heb zin om alles op te geven. en wegrennen om haar te ontmoeten. Ik ga morgenochtend vroeg. Ik heb besloten dat ik hier niet meer blijf. Ik verlaat de stad. Ik ga mijn goed halen dat ver weg van mij is