Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tripping daisy Songtekst: prick

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tripping daisy - prick ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van prick? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tripping daisy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tripping daisy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals prick .

Origineel

You're everywhere I've seen you bleed High in my home I watch you and miss you all day long You keep me lying playing games with your pet brain I know why you told me you had the right to! I've always thought this train was just some Phase but you ride on You want me to ride around too Fill your ego and bring you every inch of the way I know why you need to kill all the pain there Sympathize with me cause here I am I am rolling on my head Like a child you move so quickly To touch the flame You burn the vein goodnight All along you run into mirrors Everything you do is coming fast Getting strong on the wrong from the money Driving in your head you're in the train Your only need in life is flying in the wind, I know Why you told me it was your right to You tell me to look and watch you go down in Your vein, I know why, To shock me Your time for reaching You're always slipping, slidding deeper when you Breathe I walk by You force me to walk around you Until the phone rings Asking how much do you need You tremble on As if your tricks have been heard before Sympathize with me cause here I am I am rolling on my head Like a child you move so quickly To touch the flame You burn the pain goodnight As you glide through the river Everyone just looks as if you're dead If I had the strength of ten men I'd pull your arms out and stick them on your Head in pieces!!! You drown me white washed crippled inside Me my love Is shoot to shame Your right from wrong It's emotion today Release me life of no matter My life is here I will overcome Your life away But your life will roll Your life away But your life will roll Your life away But your life will roll Your life your way But your life will roll Your life your way Your life your way You like it Oh brother Brother can I see you now my brother It's been to long since you've been away Brother You're driving hard to get away brother I hope you've not gone too far

 

Vertaling

Je bent overal ik heb je zien bloeden Hoog in mijn huis Ik kijk naar je en mis je de hele dag Je houdt me voor de gek door spelletjes te spelen met je huisdierenbrein Ik weet waarom je me zei dat je het recht had Ik heb altijd gedacht dat deze trein slechts een Fase was maar je rijdt door Je wilt dat ik ook rondrijd Je ego vullen en je elke centimeter van de weg brengen Ik weet waarom je alle pijn daar moet doden Sympathiseer met me want hier ben ik Ik rol op mijn hoofd Als een kind beweeg je zo snel Om de vlam aan te raken Je verbrandt de ader goedenacht De hele tijd loop je tegen spiegels aan Alles wat je doet komt snel Sterk worden op het verkeerde van het geld Rijdend in je hoofd zit je in de trein Je enige behoefte in het leven is vliegen in de wind, ik weet het Waarom je me vertelde dat het je recht was Je vertelt me om te kijken en je naar beneden te zien gaan in Je ader, ik weet waarom, Om me te shockeren Je tijd om te reiken Je glijdt altijd uit, glijdt dieper wanneer je Adem Ik loop voorbij Je dwingt me om om je heen te lopen Totdat de telefoon gaat Vragend hoeveel heb je nodig Je beeft verder Alsof je trucs al eerder gehoord zijn Sympathiseer met me want hier ben ik Ik rol op mijn hoofd Als een kind beweeg je zo snel Om de vlam aan te raken Je verbrandt de pijn welterusten Als je door de rivier glijdt Iedereen kijkt alsof je dood bent Als ik de kracht van tien mannen had zou ik je armen eruit trekken en ze op je Hoofd in stukken!!! Je verdrinkt me witgewassen kreupel van binnen Ik mijn liefde Is schieten naar schaamte Jouw goed en kwaad Het is emotie vandaag Laat me leven van geen belang Mijn leven is hier ik zal overwinnen Jouw leven weg Maar je leven zal rollen Je leven weg Maar je leven zal rollen Je leven weg Maar je leven zal rollen Uw leven op uw manier Maar uw leven zal rollen Jouw leven jouw kant op Jouw leven jouw manier You like it Oh broer Broer kan ik je nu zien mijn broer Het is te lang geleden dat je weg bent geweest Broer Je rijdt hard om weg te komen, broer Ik hoop dat je niet te ver bent gegaan