Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: trisha yearwood Songtekst: love me or leave me alone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: trisha yearwood - love me or leave me alone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love me or leave me alone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van trisha yearwood! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van trisha yearwood en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love me or leave me alone .

Origineel

I think you do, then I think you don't Maybe you will, maybe then you won't Don't understand baby why you can Just call it quits if you can't commit I know what I want, only how I feel But I don't want your love if it ain't real no I think it's time you made up your mind Baby what's your plan, I need to understand if... [Chorus] You're gonna love me or leave me Don't say that you need me Not if you really want to let me go You don't know how much it hurts me Show me some mercy Baby just love me or leave me alone You needed time so I gave you that To figure out where your heart is at What do you say, do you go or stay Is it no or yes, I shouldn't have to guess if.. [Chorus: x 2]

 

Vertaling

Ik denk van wel, dan denk ik van niet Misschien wel, misschien ook niet Ik begrijp niet schatje waarom je Stop er gewoon mee als je je niet kunt binden Ik weet wat ik wil, alleen hoe ik me voel Maar ik wil je liefde niet als het niet echt is. Ik denk dat het tijd is dat je een beslissing neemt Schatje wat is je plan, ik moet begrijpen of... [Chorus] Je gaat van me houden of me verlaten Zeg niet dat je me nodig hebt Niet als je me echt wilt laten gaan Je weet niet hoeveel pijn het me doet Toon me wat genade Schatje, hou van me of laat me met rust Je had tijd nodig dus die heb ik je gegeven Om uit te zoeken waar je hart ligt Wat zeg je, ga je of blijf je Is het nee of ja, ik zou niet moeten raden of... [Refrein: x 2]