Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: trisha yearwood Songtekst: not a bad thing

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: trisha yearwood - not a bad thing ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van not a bad thing? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van trisha yearwood! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van trisha yearwood en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals not a bad thing .

Origineel

I'm sittin' in this cafe People talking so loud I can't hear myself think And that's not a bad thing The coffee keeps on coming The waiter keeps smiling As I'm riding on this river of caffeine And that's not a bad thing I used to feel sorry for someone like me In a corner booth pretending to read On a Friday night I used to say it just ain't right How could anybody ever have any fun Without somebody, without someone It never dawned on me The possibility That it's not a bad thing All those thoughts of how will I live without you Tonight you know they're few and far between The waiter's name is Joey He told me and that's when I noticed he ain't wearing any ring And that's not a bad thing There's a tug on the edge of my heart It's you again saying, "don't you start letting go of me" But I'm not listening For once in my life I'll feel what I feel Let it be Let it be real Let it flow through me and wash me clean Yeah it's not a bad thing It's not a bad thing As I'm driving home I'm thinking The worse might be over Or maybe I'm a little bit naive But the streetlights seem brighter as I walk up to my front door I'm all alone when I turn the key And it's not a bad thing No it's not a bad thing

 

Vertaling

Ik zit in dit café Mensen praten zo hard Ik kan mezelf niet horen denken En dat is niet erg De koffie blijft maar komen De ober blijft glimlachen Terwijl ik op deze rivier van cafeïne rijd En dat is niet erg Ik had altijd medelijden met iemand zoals ik In een hoekhokje doen alsof ik lees Op een vrijdagavond Ik zei altijd dat het gewoon niet goed was Hoe kan iemand ooit plezier hebben Zonder iemand, zonder iemand Het is nooit bij me opgekomen De mogelijkheid Dat het niet slecht is Al die gedachten van hoe zal ik leven zonder jou Vanavond weet je dat ze weinig en ver weg zijn. De naam van de ober is Joey. Hij vertelde het me en toen viel het me op dat hij geen ring droeg. En dat is niet zo erg. Er is een ruk aan de rand van mijn hart Het is jij weer die zegt, "begin niet met me los te laten" But I'm not listening Voor één keer in mijn leven zal ik voelen wat ik voel Laat het zijn. Laat het echt zijn. Laat het door me heen stromen en me schoonwassen Yeah it's not a bad thing It's not a bad thing Als ik naar huis rijd denk ik Het ergste is misschien voorbij Of misschien ben ik een beetje naïef Maar de straatverlichting lijkt feller als ik naar mijn voordeur loop. Ik ben helemaal alleen als ik de sleutel omdraai And it's not a bad thing Nee, het is niet erg