Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tristan prettyman Songtekst: bad drug

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tristan prettyman - bad drug ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bad drug? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tristan prettyman! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tristan prettyman en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bad drug .

Origineel

Give me to me in the morning Not the evening, know I need it again Give me to me in the morning Not the evening, know I need it again Make me want it, got to have it I need, you know that I need it so bad Make me want it, got to have it I need, you know that I need it so bad Set the tip of my tongue On the top of my Stepping on my toes You hang around me like a Bad, bad, bad, bad drug, drug, on the streets, all the DJ's playing this, this And on middle of the night You hang around me like a Bad, bad, bad, bad drug, drug, Bad, bad, bad, bad drug, drug, Give me to me in the morning Not the evening, know I need it again Give me to me in the morning Not the evening, know I need it again Make me want it, got to have it I need, you know that I need it so bad Make me want it, got to have it I need, you know that I need you so bad So bad Why I need you like a bad, bad, bad drug Like the cold going on strong Touch you like a hot butt Touch you all night long Gotta call my friends They be at it again Got the dogs, got the drugs and the keys to my benz Checking hands, shaking like a Keep it like a secret, plus the 20 game play while the topics do Gotta take my time, can't rush it like it happens over night Yeah I do that shit every If it comes to this Yeah I do that shit every If it comes to this Give me to me in the morning Not the evening, know I need it again Give me to me in the morning Not the evening, know I need it again Make me want it, got to have it I need, you know that I need it so bad Make me want it, got to have it I need, you know that I need you so bad So bad Why I need you like a bad, bad, bad drug Yeah I do that shit.

 

Vertaling

Geef me in de ochtend Niet 's avonds, ik weet dat ik het weer nodig heb Geef me 's morgens aan mij Niet 's avonds, ik weet dat ik het weer nodig heb Maak dat ik het wil, ik moet het hebben Ik heb het nodig, je weet dat ik het zo hard nodig heb Maak dat ik het wil, dat ik het moet hebben Ik heb het nodig, je weet dat ik het zo hard nodig heb Leg het puntje van mijn tong On the top of my Stepping on my toes You hang around me like a Bad, bad, bad, bad drug, drug, on the streets, all the DJ's playing this, this And on middle of the night You hang around me like a Bad, bad, bad, bad drug, drug, Bad, bad, bad, bad drug, drug, Geef me 's morgens aan mij Niet de avond, weet dat ik het weer nodig heb Geef me 's morgens aan mij Niet 's avonds, ik weet dat ik het weer nodig heb Maak dat ik het wil, dat ik het moet hebben Ik heb het nodig, je weet dat ik het zo hard nodig heb Maak dat ik het wil, ik moet het hebben Ik heb je nodig, je weet dat ik je zo hard nodig heb Zo hard. Waarom ik je nodig heb als een slechte, slechte, slechte drug Like the cold going on strong Raak je aan als een hete kont Ik raak je de hele nacht aan Gotta call my friends They be at it again Got the dogs, got the drugs and the keys to my benz Checking hands, shaking like a Keep it like a secret, plus the 20 game play while the topics do Ik moet mijn tijd nemen, ik kan het niet haasten alsof het 's nachts gebeurt. Ja, dat doe ik elke keer. Als het zover komt. Ja, dat doe ik elke keer. Als het hierop aankomt... Give me to me in the morning Niet 's avonds, ik weet dat ik het weer nodig heb Give me to me in the morning Niet 's avonds, ik weet dat ik het weer nodig heb Maak dat ik het wil, dat ik het moet hebben I need, you know that I need it so bad Make me want it, got to have it Ik heb je nodig, je weet dat ik je zo hard nodig heb Zo hard. Waarom ik je nodig heb als een slechte, slechte, slechte drug Yeah I do that shit.