Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: troye sivan Songtekst: running shoes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: troye sivan - running shoes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van running shoes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van troye sivan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van troye sivan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals running shoes .

Origineel

[Verse 1] I'll keep wearing these running shoes 'til I'm all worn out And they're no use to me No use to me Gunning for a peace from this abuse 'Cause I'm all tired out and I'm no use to you No use to you [Pre-Chorus] And there's no rest for the wicked So I'm screaming and I'm kicking to sleep To sleep The beliefs they're instilling On the boys, on the children On me, on me [Chorus] I've been running, I've been running for a while For a while I've been running, I've been running for a while For a while [Post-Chorus] These running shoes weigh me down These running shoes are wearing out This running [Verse 2] Carved his name in the carpet Right where I spent all of my sleepless nights in that room In that room Can't get his face out of my mind And God knows that I've tried and tried for you [Pre-Chorus] And there's no rest for the wicked So I'm screaming and I'm kicking to sleep To sleep The beliefs they're instilling On the boys, on the children On me, on me [Chorus] I've been running, I've been running for a while (Running, running) For a while (Running, running) I've been running, I've been running for a while (Running, running) For a while (Running, running) [Post-Chorus] These running shoes weigh me down (I've been running, I've been running for a while) These running shoes are wearing out This running These running shoes weigh me down (I've been running, I've been running for a while) These running shoes are wearing out This running These running shoes weigh me down [Bridge] Love in America, got me down Try take off running but hit the ground (I hit the ground) [Post-Chorus] These running shoes weigh me down (I've been running, I've been running for a while) These running shoes are wearing out This running These running shoes weigh me down (I've been running, I've been running for a while) These running shoes are wearing out This running These running shoes weigh me down

 

Vertaling

[Verse 1] Ik zal deze loopschoenen blijven dragen tot ik helemaal versleten ben En ik heb er niets aan No use to me Gunning for a peace from this abuse 'Cause I'm all tired out and I'm no use to you No use to you [Pre-Chorus] And there's no rest for the wicked Dus ik schreeuw en ik schop om te slapen Om te slapen The beliefs they're instilling Op de jongens, op de kinderen Op mij, op mij [refrein] Ik heb gerend, Ik heb gerend voor een tijdje Voor een tijdje Ik heb gerend, Ik heb gerend voor een tijdje Al een tijdje [Post-Chorus] deze loopschoenen wegen me zwaar Deze loopschoenen verslijten Dit hardlopen [Verse 2] Carved his name in the carpet Precies waar ik al mijn slapeloze nachten doorbracht in die kamer In die kamer. Kan zijn gezicht niet uit mijn gedachten krijgen And God knows that I've tried and tried for you [Pre-Chorus] And there's no rest for the wicked So I'm screaming and I'm kicking to sleep Om te slapen The beliefs they're instilling Op de jongens, op de kinderen Op mij, op mij [refrein] Ik ben aan het rennen, ik ben al een tijdje aan het rennen (Rennen, rennen) Al een tijdje (Rennen, rennen) I've been running, I've been running for a while Rennen, rennen For a while (Rennen, rennen) [Post-Chorus] Deze loopschoenen wegen me zwaar (Ik heb gerend, ik heb een tijdje gerend) Deze loopschoenen slijten Deze loopschoenen Deze loopschoenen wegen me zwaar (ik heb gerend, ik heb een tijdje gerend) Deze loopschoenen slijten Deze loopschoenen Deze loopschoenen wegen me zwaar [Bridge] Love in America, got me down Try take off running but hit the ground (I hit the ground) [Post-Chorus] These running shoes weigh me down (ik heb gerend, ik heb een tijdje gerend) These running shoes are wearing out This running These running shoes weigh me down (I've been running, I've been running for a while) These running shoes are wearing out This running These running shoes weigh me down