Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tua palavra Songtekst: vem me ajudar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tua palavra - vem me ajudar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vem me ajudar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tua palavra! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tua palavra en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vem me ajudar .

Origineel

Senhor estou aqui. Pra buscar a paz pro meu coração. Então quero te pedir. Com sinceridade o seu perdão. Por não pensar em ti. Por não te agradecer. Senhor estou aqui. Derrama sobre mim seu poder. Jesus cura o meu coração. Que se perdeu no caminho. Jesus estende a sua mão. Tô precisando do seu carinho. Jesus sei o quanto eu errei. Mas nunca deixei de te amar. Por isso eu te peço meu rei. Vem me ajudar

 

Vertaling

Heer, ik ben hier. Om vrede te zoeken voor mijn hart. Dus ik wil je vragen. Met oprechte vergeving. Por não pensar em ti. Por não agradecer te. Heer, ik ben hier. Giet uw kracht over mij uit. Jezus geneest mijn hart. die onderweg verloren is gegaan. Jezus strekt zijn hand uit. Ik heb je liefde nodig. Jezus, ik weet hoe verkeerd ik was. Maar ik ben nooit opgehouden van je te houden. Dat is waarom ik u vraag, mijn koning. Vem me ajudar