Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tutuca e jean Songtekst: classe média

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tutuca e jean - classe média ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van classe média? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tutuca e jean! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tutuca e jean en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals classe média .

Origineel

A vida não tá facil. Mas não posso reclamar. Se tá bom pra classe média. Imagine a classe A (2x). A cerveja tá gelada. O churrasco é do bom. A galera tá pedindo. Ai DJ aumenta o som. Mulherada na piscina. Pegando aquele sol. Se quiser alguma coisa. É só chamar o garçom. Ô vidinha mais ou menos. Acho que eu não vou aguentar. Se tá bom pra classe média. Imagine a Classe A. Aqui não tem problema. Aqui tem a solução. Aqui todo mundo é rico. Aqui só tem patrão. A vida não tá facil mas não posso reclamar. Se tá bom pra classe média. Imagine a classe A (2x)

 

Vertaling

Het leven is niet makkelijk. Maar ik mag niet klagen. Als het goed is voor de middenklasse. Stel je klasse A voor (2x). Het bier is koud. De barbecue is goed. De mensen vragen erom. DJ zet het harder. Vrouwen bij het zwembad. Geniet van de zon. Als je iets wilt. Roep gewoon de ober. Het is een beetje een leven. Ik denk niet dat ik het aankan. Als het goed genoeg is voor de middenklasse. Stel je klasse A voor. Er is hier geen probleem. Hier is de oplossing. Hier is iedereen rijk. Hier zijn er alleen bazen. Het leven is niet makkelijk, maar ik mag niet klagen. Als het goed is voor de middenklasse. Stel je de A-klasse voor (2x)