Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tutuca e jean Songtekst: com as errada eu vou

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tutuca e jean - com as errada eu vou ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van com as errada eu vou? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tutuca e jean! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tutuca e jean en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals com as errada eu vou .

Origineel

Brincou com a minha cara. Tirou onda. Me fez de palhaço. Saiu virou as costas e me deixou com a cara no chão. Na verdade você só estava curtindo com meu amor. Só me usando e desfilando. Hã, que trouxa que eu sou!. Você não teve nem um pingo de dó de mim. Simplesmente saiu da minha vida e me deixou assim. Hoje tô aqui todo largado com esse copo na mão. Mas você pode ter certeza que eu vou achar outra paixão. Vou sair, vou beber, vou curtir, vou aproveitar minha vida. Vou esquecer de voce. Sua falsa. Sua Bandida. Vou sair, vou beber, vou encontrar um novo amor. Enquanto eu não acho a mulher certa, com as errada eu vou!

 

Vertaling

Je speelde met mijn gezicht. Je hebt me voor de gek gehouden. Hij liet me eruit zien als een clown. Je liep naar buiten, draaide je om en liet me achter met mijn gezicht op de vloer. In werkelijkheid was je gewoon aan het zoenen met mijn geliefde. Mij gebruiken en met me rondparaderen. Oh, wat een dwaas ben ik. Je had geen greintje medelijden met me. Je liep gewoon weg uit mijn leven en liet me zo achter. Vandaag sta ik hier helemaal alleen met dit glas in mijn hand. Maar je kunt er zeker van zijn dat ik een andere passie zal vinden. Ik ga uit, ik ga drinken, ik ga feesten, ik ga van mijn leven genieten. Ik ga je vergeten. Je doet alsof. Jij bandiet. Ik ga uit, ik ga drinken, ik ga een nieuwe liefde vinden. Ik vind de juiste vrouw niet, maar de verkeerde wel!