Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: twenty one pilots Songtekst: friend, please

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: twenty one pilots - friend, please ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van friend, please? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van twenty one pilots! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van twenty one pilots en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals friend, please .

Origineel

[Verse 1] I feel for you But when did you believe you were alone? You say that spiders crawled inside And made themselves a home where light once was Petrified of who you are And who you have become You will hide from everyone Denying you need someone to exterminate your bones [Chorus] Friend, please remove your hands From over your eyes for me I know you want to leave But friend, please don't take your life away from me [Verse 2] Living like a ghost You walk by everyone you know You say that you're fine But you have lost your sway and glow So I stopped by to let you know [Chorus] Friend, please remove your hands From over your eyes for me I know you want to leave But friend, please don't take your life away from me [Bridge] Would you let me know your plans tonight? 'Cause I just won't let go 'til we both see the light And I have nothing else left to say But I will listen to you all day Yes, I will [Outro] Friend, please remove your hands From over your eyes for me I know you want to leave But friend, please don't take your life away from me

 

Vertaling

[Verse 1] Ik voel met je mee. Maar wanneer dacht je dat je alleen was? Je zegt dat spinnen naar binnen kropen En zich een huis maakten waar eens licht was Versteend van wie je bent en wie je geworden bent Je verstopt je voor iedereen Ontkennend dat je iemand nodig hebt om je botten uit te roeien [refrein] Vriend, haal alsjeblieft je handen weg Van over je ogen voor mij Ik weet dat je weg wilt Maar vriend, neem alsjeblieft je leven niet van me af [Verse 2] Levend als een geest Je loopt langs iedereen die je kent Je zegt dat je in orde bent Maar je hebt je zwier en gloed verloren Dus ik kwam langs om het je te laten weten [refrein] Vriend, haal alsjeblieft je handen weg Van over je ogen voor mij Ik weet dat je wilt vertrekken Maar vriend, neem alsjeblieft je leven niet van me af [Brug] Wil je me je plannen voor vanavond laten weten? Want ik laat je niet gaan tot we beiden het licht zien En ik heb niets anders meer te zeggen Maar ik zal de hele dag naar je luisteren Ja, dat zal ik [Outro] Vriend, haal alsjeblieft je handen weg Van over je ogen voor mij Ik weet dat je weg wilt Maar vriend, neem alsjeblieft je leven niet van me af