Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: twenty one pilots Songtekst: hometown

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: twenty one pilots - hometown ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hometown? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van twenty one pilots! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van twenty one pilots en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hometown .

Origineel

[Hook] A shadow tilts its head at me Spirits in the dark are waiting I will let the wind go quietly I will let the wind go quietly [Verse 1] Be the one, be the one to take my soul and make it undone Be the one, be the one to take me home and show me the sun I know, I know you can bring the fire, I can bring the bones I know, I know you make the fire, my bones will make it grow [Chorus] Where we're from, there's no sun, our hometown's in the dark Where we're from, we're no one, our hometown's in the dark Our hometown's in the dark [Hook] A shadow tilts its head at me Spirits in the dark are waiting I will let the wind go quietly I will let the wind go quietly [Verse 2] Put away, put away all the gods your father served today Put away, put away your traditions, believe me when I say We don't know, we don't know how to put back the power in our soul We don't know, we don't know where to find what once was in our bones [Chorus] Where we're from, there's no sun, our hometown's in the dark Where we're from, we're no one, our hometown's in the dark Our hometown's in the dark [Hook] My shadow tilts its head at me Spirits in the dark are waiting I will let the wind go quietly I will let the wind go quietly [Chorus] Where we're from, there's no sun, our hometown's in the dark Where we're from, we're no one, our hometown's in the dark

 

Vertaling

[Haak] een schaduw kantelt zijn hoofd naar mij Geesten in het donker wachten Ik zal de wind rustig laten gaan Ik zal de wind rustig laten gaan [Verse 1] Wees diegene, wees diegene die mijn ziel neemt en het ongedaan maakt Wees diegene, wees diegene die me naar huis brengt en me de zon laat zien Ik weet, ik weet dat jij het vuur kan brengen, ik kan de botten brengen Ik weet, ik weet dat jij het vuur maakt, mijn botten zullen het laten groeien [refrein] Waar wij vandaan komen, is er geen zon, onze woonplaats is in het donker Waar wij vandaan komen, zijn we niemand, onze geboortestad is in het donker Onze geboortestad is in het donker [Hook] Een schaduw buigt zijn hoofd naar mij Geesten in het donker wachten Ik zal de wind rustig laten gaan Ik zal de wind rustig laten gaan [Vers 2] Doe weg, doe weg alle goden die je vader vandaag diende Doe weg, doe je tradities weg, geloof me als ik zeg We weten het niet, we weten niet hoe we de kracht in onze ziel terug kunnen krijgen We weten niet, we weten niet waar we moeten vinden wat eens in onze botten zat [refrein] Waar wij vandaan komen, is er geen zon, onze geboortestad is in het donker Waar wij vandaan komen, zijn we niemand, onze geboortestad is in het donker Onze geboortestad is in het donker [Hook] Mijn schaduw kantelt zijn hoofd naar mij Geesten in het donker wachten Ik zal de wind rustig laten gaan Ik zal de wind rustig laten gaan [refrein] Where we're from, there's no sun, our hometown's in the dark Waar wij vandaan komen, zijn we niemand, onze geboortestad is in het donker