Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: twista Songtekst: piece of mind

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: twista - piece of mind ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van piece of mind? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van twista! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van twista en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals piece of mind .

Origineel

Twista feat. Darkside Ballaz. . [chorus]. I thank God that I found my piece of mind one more time. Since I'm dyin' I'd rather go right now than to be waitin' in line. [REPEAT]. [verse 1]. play with mine you'll find that it's the wrong damn move. I was the wrong damn dude. Gino told me do the usual leave him in critical. my brother Bruce told me that he didn't pay dues. you snooze and lose. so what I'd do is make this man take a bath in his shoes. and it was all on the news. see I knew that it would be that me or him gonna bleed. and it wasn't gonna be me. so what I did was popped one up in my chamber and I sent 3. no women no kids. and I'ma shine on this nigga like Mop 'N Glo. you think he stopped and load. he jumped down with the rocks and a bomb on a dope. but he didn't have to be so bold. he rushed the Mob like a blob with the glocks and more. and even called the cops on Sko. he be shitty chi with the diamond in the watch in the coat. the medallion to match with the rope. no cars and the trucks in the cars that he ride. lookin' like a star when he glide. I swear to God when he hear the bullet fall through the sky. he be jackin' like a rabbit tryin' to hide. kinda hard to catch a nigga who be gone in the wind. purple Navigator and a Benz. a new ??, the old niggaz that he used to fuck with. took a fall for strength of a man. [verse 2]. (Sko get it) before I step outside and do my job for Allah. pray to Allah, undo Allah. anythang go wrong I pray to Allah. anythang go right I give my praise to Allah. anythang in sight I'ma bless for Allah. everythang tonight I'ma test for Allah. everythang you write I'ma erase yo bar. if you ridin' tonight you better hop out yo car. cause the moon tonight is traced in 5-star. I feel for ? my sisters at the bar. y'all be aight just keep yo self to yo self. y'all can see aight out on the streets it's double dare. over there it's the end of the road East 99 find my kind. still blind to the times and the signs. on the streets niggaz killin' elites. killin' ??. killin' the chief. 5 stars in the governor. everybody gettin' covered up. wrapped up in some bloody sheets. I came off the deep saw throw my heart. niggaz slangin' a V with the L's on his way all the time. since I'm dyin' then I'd rather go right now. than to be waitin' in line. [chorus]. [verse 3]. I cant seem to get away from all the things in the world that bring me down. and I cant seem to get away from all the pressures. and the pain that I find myself around. but I need a little more time for me to survive. all the dirty things that I did in my life. I can walk by I can try to crawl by I can run. but I cannot hide from my piece of mind. I hit him clean in the middle of his dentures. he was getting carried away because I let him slide. a couple times he went off on an adventure. bloody murderer only to die it the Darkside. and god I like to for killin over some Benjamins. but it wasn't about my money it was bout his pride. he had to run to the van he was defending it. in a line of duty he died for a piece of mind. I never knew I would have to murder the motherfucker. I was the one fighting and piecing and increasing the peace. I could (?) hit me and my brother. we was the reason for a record that cd release. we B.I.B. to the avenue about the trigger time. you can't be alive in the hood when we dirt ride. and motherfuckers got down cause never could. never survive with the goods that god provide. so as I bogus wack him for doing my job. eliminate niggas that hate cause they ruining the mob. I choose got bruise when I toss that guy out in the squad. while they flossing the cars we busting and turn into god. [chorus]

 

Vertaling

Twista feat. Darkside Ballaz. . [refrein]. Ik dank God dat ik mijn gemoedsrust nog een keer gevonden heb. Omdat ik stervende ben, ga ik liever nu dan in de rij te staan wachten. [HERHALING]. Speel met de mijne je zult zien dat het de verkeerde verdomde zet is. Ik was de verkeerde kerel. Gino zei me het gebruikelijke te doen en hem kritisch achter te laten. Mijn broer Bruce zei me dat hij geen contributie betaalde. Je snooze en verliest. Dus wat ik zou doen is deze man een bad in zijn schoenen laten nemen. En het was allemaal op het nieuws. Zie je, ik wist dat het ik of hij zou bloeden. En ik zou het niet zijn. Dus wat ik deed was er één in mijn kamer stoppen en ik stuurde er drie. Geen vrouwen, geen kinderen. En ik ga op deze neger schijnen als Mop 'N Glo. Denk je dat hij gestopt is en geladen. Hij sprong naar beneden met de stenen en een bom op een dope. Maar hij hoefde niet zo brutaal te zijn. Hij joeg de maffia op als een klodder met de glocks en meer. en belde zelfs de politie voor Sko. Hij is shitty chi met de diamant in het horloge in de jas. het medaillon bijpassend bij het touw. geen auto's en de vrachtwagens in de auto's waar hij in rijdt. Hij ziet eruit als een ster als hij glijdt. Ik zweer bij God, als hij de kogel door de lucht hoort vallen, dan jaagt hij als een konijn om zich te verstoppen. Het is moeilijk om een neger te vangen die door de wind is verdwenen. Een paarse Navigator en een Benz. Een nieuwe, de oude negers waar hij mee neukte. Hij is gevallen voor de kracht van een man. [vers 2]. (Sko get it) before I step outside and do my job for Allah. pray to Allah, undo Allah. anythang go wrong I pray to Allah. anythang go right I give my praise to Allah. anythang in sight I'ma bless for Allah. everythang tonight I'ma test for Allah. everythang you write I'ma erase yo bar. if you ridin' tonight you better hop out yo car. cause the moon tonight is traced in 5-star. Ik voel mee met mijn zusters aan de bar. Jullie zijn allemaal goed, maar hou jezelf voor jezelf. Jullie kunnen allemaal zien dat het op straat een dubbele uitdaging is. Daar is het het einde van de weg. Oost 99 vindt mijn soort. Nog steeds blind voor de tijd en de tekenen. Op de straten vermoorden niggaz elites. Vermoorden de chief. Vijf sterren in de gouverneur. Iedereen wordt bedekt. Gewikkeld in bloederige lakens. I came off the deep saw throw my heart. niggaz slangin' a V with the L's on his way all the time. since I'm dyin' then I'd rather go right now. than to be waitingin' in line. [refrein]. [vers 3]. I cant cant to get away from all the things in the world that bring me down. and I cant cant to get away from all the pressures. and the pain that I find myself around. but I need a little more time for me to survive. all the dirty things that I did in my life. Ik kan voorbij lopen ik kan proberen te kruipen ik kan rennen. maar ik kan me niet verstoppen voor mijn gemoedsrust. Ik raakte hem midden in zijn kunstgebit. Hij liet zich meeslepen omdat ik hem liet gaan. Een paar keer ging hij op avontuur. Een bloedige moordenaar om te sterven aan de donkere kant. En god, ik hou van moorden voor wat geld. Maar het ging niet om mijn geld, het ging om zijn trots. Hij moest naar het busje rennen, hij verdedigde het. In diensttijd stierf hij voor een stukje geest. Ik had nooit gedacht dat ik die klootzak zou moeten vermoorden. Ik was degene die vocht en de vrede vergrootte. Ik kon mij en mijn broer raken. Wij waren de reden voor een plaat die cd release. Wij B.I.B. naar de avenue over de trekker tijd. Je kunt niet in leven zijn in de hood als we dirt ride. En klootzakken werden down omdat nooit kon. Nooit overleven met de goederen die God verstrekt. Dus als ik nep wack hem voor het doen van mijn werk. Elimineer niggas die haten want ze ruïneren de menigte. Ik kies voor blauwe plekken als ik die vent in de bak gooi. Terwijl zij de auto's flossen die wij in elkaar rammen en in God veranderen. [chorus]