Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tyga Songtekst: echoes (interlude)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tyga - echoes (interlude) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van echoes (interlude)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tyga! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tyga en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals echoes (interlude) .

Origineel

The ceiling's falling in, everytime you don't know where you've been. Our love, seventeen to lifetime. The seasons change when we all stay the same. The pain I felt back then won't ever go away. Echoes call me back to the feeling again. Echoes call me back to the feeling again. Echoes call me back to the feeling again. [Tyga]. At this point, I realize love is not an emotion I can neglect. My queen thought I wasn't ready for love. She was right. What did love mean to me? It didn't mean anything. Compassion, affection... I just know I wanna win it back. Can't be a king without love. Love...

 

Vertaling

Het plafond valt in, elke keer weet je niet waar je geweest bent. Onze liefde, zeventien tot levenslang. De seizoenen veranderen terwijl we allemaal hetzelfde blijven. De pijn die ik toen voelde zal nooit weggaan. Echo's roepen me weer terug naar het gevoel. Echo's roepen me terug naar het gevoel. Echo's roepen me terug naar het gevoel. [Tyga]. Op dit punt, realiseer ik me dat liefde geen emotie is die ik kan negeren. Mijn koningin dacht dat ik nog niet klaar was voor de liefde. Ze had gelijk. Wat betekende liefde voor mij? Het betekende niets. Medeleven, genegenheid... Ik weet alleen dat ik het terug wil winnen. Je kan geen koning zijn zonder liefde. Liefde...