Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tyler, the creator Songtekst: fuck santa

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tyler, the creator - fuck santa ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fuck santa? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tyler, the creator! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tyler, the creator en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fuck santa .

Origineel

After the joy, half laughter the book Of the kids favorite motherfucking chapter No need to be a actor (cover up with quilt) So the fat nigga could drink my motherfucking milk I wan't some gold bapes I want a prom date Sloppy ass musty bitch, that's overweight I wan't a new piano,record deal, new pills, therapist I'm pissed (Somebody give me a hug) Jingle balls and I'm fucking Mrs. Clause Have her climbing up the wall, while he givin' ya'll gifts He ain't never gave me shit My mom bought the wrapping, and the shit that influenced Me to start rapping. It's not a joke, chilling with the Polar Bear That used to work for coke, santa's sniffin' coke My Santa Letter Wrote Fuck you, whiney Malcolm X movie, try me And I'm stealing Harry Potter's Cloak Middle East was his birthday, 25th I'd rather get gifts So why the fuck would I go out my way to celebrate birthday I'm selfish what the fuck I look like buying a gift Hide em, bed under the couch Rad kid done smashed they motherfucking ginger house And Jesus don't know me, he ain't my homie Our friendship sits on a self Santa go and molest an elf Prancer, Jingle, Rudolf Drunk driving at night, a peppermint Smirnoff Santa little buzz, and forgot to switch gears off My childhood is here, never ever ever smirnoff Snowman robbing little girl, boys, for toys And G.I. Joes, and here his fat ass go on my roof Like Ho Ho (Ho Ho Ho) Christmas tree's green, and this time of year clean Make me wanna go and do things (like) Nigga's in a tinsel, sleighbell blow whistle Alana, Raquel, hope ya'll under the missle-toe The house is decorated, and man I'm frustrated Cause' I didn't get shit that I really wanted New Years zoom like a mother fucking Mazda But at the end I wanna' know what the fuck is Kwanzaa? (What is it? Nobody Knows...Nobody Knows Anybody?) (O.F.M Banging on your FM.) Merry Christmas, Happy Holidays Fuck It, I'm still a kid Bout' to go have a snowball fight In the middle of LA Steal some Christmas trees, set em' on fire Eat some gingerbread cookies Shit, I don't know It's the time to enjoy life You Know? Happy Holidays from us at Odd Future And, Fuck you. Fuck You. Fuck You

 

Vertaling

Na de vreugde, half gelach van het boek Van de kinderen favoriete motherfucking hoofdstuk Je hoeft geen acteur te zijn (bedek je met een dekbed) Zodat die dikke neger mijn melk kan drinken. Ik wil geen gouden biljetten, ik wil een afspraakje voor het schoolbal Sloppy ass musty bitch, that's overweight Ik wil geen nieuwe piano, platencontract, nieuwe pillen, therapeut. I'm pissed (Somebody give me a hug) Jingle ballen en ik neuk Mrs. Clause Ik laat haar tegen de muur opklimmen, terwijl hij jullie cadeaus geeft. Hij heeft me nooit iets gegeven Mijn moeder kocht de verpakking, en de shit dat beïnvloedde Me om te beginnen rappen. Het is geen grap, chillen met de Polar Bear Die vroeger voor coke werkte, de kerstman snuift coke My Santa Letter Wrote Fuck you, zeurderige Malcolm X film, probeer mij maar En ik steel de mantel van Harry Potter. Midden-Oosten was zijn verjaardag, de 25e krijg ik liever cadeaus. Dus waarom zou ik verdomme mijn best doen om mijn verjaardag te vieren? Ik ben egoïstisch, hoe zie ik eruit als ik een cadeau koop Verstop ze, onder de bank. Rad kind heeft het gember huis vernield. En Jesus kent me niet, hij is mijn homie niet. Onze vriendschap zit op een hoop Santa go and molest an elf Prancer, Jingle, Rudolf Dronken rijden 's nachts, een pepermunt Smirnoff Kerstman kleine buzz, en vergat uit te schakelen Mijn kindertijd is hier, nooit meer smirnoff Sneeuwpop berooft klein meisje, jongens, voor speelgoed En G.I. Joes, en hier gaat zijn dikke kont op mijn dak Like Ho Ho (Ho Ho Ho) Christmas tree's green, and this time of year clean Make me wanna go and do things (like) Nigga's in a tinsel, sleighbell blow whistle Alana, Raquel, hope ya'll under the missle-toe The house is decorated, and man I'm frustrated Cause' I didn't get shit that I really wanted Nieuwjaar zoemt als een verdomde Mazda Maar aan het eind wil ik weten wat Kwanzaa is. (Wat is het? Niemand weet het... Niemand weet het. Anybody?) (O.F.M Banging op je FM.) Vrolijk Kerstfeest, Prettige Feestdagen Fuck it, ik ben nog steeds een kind Bout' to go have a snowball fight In het midden van LA Wat kerstbomen stelen, en ze in de fik steken Gemberkoekjes eten Shit, ik weet het niet It's the time to enjoy life Weet je het? Fijne feestdagen van ons bij Odd Future. En, Fuck you. Fuck you. Fuck you