Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tyler, the creator Songtekst: #liftoff open bar (freestyle)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tyler, the creator - #liftoff open bar (freestyle) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van #liftoff open bar (freestyle)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tyler, the creator! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tyler, the creator en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals #liftoff open bar (freestyle) .

Origineel

[Intro] Four bars, four topics Open bar, liftoff, Power 106 Your first topic, grandmas [Verse 1] Look, fuck it, oh yeah Grandma over there, surprised she ain't dead Fucking old bitch, come and give a nigga head And I open that clit and it got some spider webs Like, I don't really know, but I'm tryna go Come over here and give me throat, like Oh shit your dentures just came out, don't choke Wait a minute, um [Interlude] Open bar, four bars, four topics Liftoff, Power 106 Jay Cruz, Justincredible Your next topic, Tyler, The Creator Pregnant girls [Verse 2] Niggas always thought I would rap about something sterical and lyrical and just mystical But I want the pregnant bitch to have the fuckin' baby and give me that umbilical cord You little whore, let me lick that shit Come over here and let me see that baby suck my, wait You thought I was gonna say 'dick', nigga that shit gay Cause I ain't tryna go to jail today Niggas really think that they dadadada [Interlude] Open bar, four bars, four topics Liftoff, Jay Cruz, Justincredible Bacon is your next topic [Verse 3] WOLF came out last year, I know you heard it Tryna' get that motherfuckin' pig, fuck Kermit Let me see the bacon, let me see the bacon All the fuckin' cash that I'm rakin' Probably gotta go to Rouse And I don't really know cause I got a little nervous This is a really weird topic [Interlude] Four bars, four topics One more topic for Tyler, The Creator Liftoff, Power 106, Open Barm groupies Groupies, that, that's the best y'all can come up with? Was groupies Alright, fucking groupie (Alright fucking groupies then) [Verse 4] I'm on the fucking bus and I just ate lunch And I'm looking for a slut and I'm really tryna' bust a fat nut On her motherfucking forehead, but damn, my iPhone dead, shit I need a charger, fuck it I'll just go outside and charge a bitch And tell the bitch to come on the bus and suck my shit And maybe if I'm a little more horny, get little drunk, I can open up her and shit probably lick her clit But shit, that probably won't happen, fuck Fuckin' all this pussy off rappin', fuck Man, they think I'm cool, they start to clappin', fuck it Give me a hand job, yeah, I'm the man I'm the motherfuckin' nigga that was just on stage Bitch, open up your fucking book and let me lick that page But wait a minute, that shit clean? Let me get spray out of the bathroom Where I took a shit, took off my Fruit Of The Looms and took a doo-doo-doo Poo-poo-poo, lick on your ass and poo-poo, doo-doo You got a problem with T? Well fuckin' know a couple dudes that'll get the burner and shoot-shoot And shoot-shoot if you got a problem, yeah bitch, get that Get rat, nigga get that, nigga getgat, with the liklak and a Tic-Tac Jasper rollin' up a zig-zag, after you suck my dick, here, take a Tic-Tac And a fuckin' double mint, bitch I'm the devil men Bitch know what the fuck I meant, heard Bastard The first album, bitch, you know what the Devil meant Jk, I'm Heaven sent, know God and a couple of angels I'm, alright I'm off of here

 

Vertaling

[Intro] Vier maten, vier onderwerpen Open bar, liftoff, Power 106 Je eerste onderwerp, oma's [Verse 1] Kijk, fuck it, oh yeah Oma daar, verbaasd dat ze niet dood is Fucking old bitch, come and give a nigga head And I open that clit and it got some spider webs Ik weet het niet, maar ik probeer te gaan. Kom hier en geef me een keel, zoals Oh shit je kunstgebit is er net uit, niet stikken. Wacht even, um [Interlude] Open bar, vier bars, vier onderwerpen Liftoff, Power 106 Jay Cruz, Justincredible Je volgende onderwerp, Tyler, The Creator Zwangere meisjes [Verse 2] Niggas always thought I would rap about something sterical and lyrical and just mystical But I want the pregnant bitch to have the fuckin' baby and give me that umbilical cord Jij kleine hoer, laat me die shit likken Kom hier en laat me zien hoe die baby aan mijn, wacht zuigt Dacht je dat ik 'lul' zou zeggen, nikker, dat is homoachtig. Want ik probeer vandaag niet naar de gevangenis te gaan. Niggas really think that they dadadada [Interlude] Open bar, four bars, four topics Liftoff, Jay Cruz, Justincredible Bacon is je volgende onderwerp [Verse 3] WOLF kwam vorig jaar uit, ik weet dat je het gehoord hebt Tryna' get that motherfuckin' pig, fuck Kermit Laat me het spek zien, laat me het spek zien All the fuckin' cash that I'm rakin' Waarschijnlijk moet het naar Rouse En ik weet het niet echt, want ik ben een beetje nerveus. Dit is echt een raar onderwerp [Interlude] Vier maten, vier onderwerpen Nog één onderwerp voor Tyler, The Creator Liftoff, Power 106, Open Barm groupies Groupies, dat, dat is het beste waar jullie mee kunnen komen? Was groupies Alright, fucking groupie (Alright fucking groupies dan) [Verse 4] Ik zit verdomme in de bus en ik heb net geluncht En ik ben op zoek naar een slet en ik probeer echt een dikke noot te kraken Op haar klote voorhoofd, maar verdomme, mijn iPhone is dood, shit Ik heb een oplader nodig, verdomme ik ga gewoon naar buiten en laad een teef op En zeg tegen die trut dat ze in de bus moet komen en aan mijn shit moet zuigen En misschien als ik wat meer geil ben, een beetje dronken, kan ik haar openmaken en waarschijnlijk haar clit likken. Maar shit, dat zal waarschijnlijk niet gebeuren, fuck Fuckin' all this pussy off rappin', fuck Man, ze denken dat ik cool ben, ze beginnen te klappen, fuck it Give me a hand job, yeah, I'm the man Ik ben die verdomde neger die net op het podium stond. Bitch, open je verdomde boek en laat me die pagina likken Maar wacht eens even, is die shit schoon? Laat me de spray uit de badkamer halen. Waar ik poepte, mijn fruit van de weefgetouwen uittrok en een doo-doo-doo nam. Poo-poo-poo, lik aan je kont en poo-poo, doo-doo Heb je een probleem met T? Nou, ik ken een paar kerels die de brander pakken en schieten. En schieten als je een probleem hebt, ja trut, pak dat Get rat, nigga get that, nigga getgat, with the liklak and a Tic-Tac Jasper rolt een zig-zag, nadat je mijn lul hebt afgezogen, hier, neem een Tic-Tac En een verdomde dubbele munt, bitch ik ben de duivel mannen Bitch weet wat de fuck ik bedoelde, hoorde Bastard Het eerste album, bitch, je weet wat de duivel bedoelde. Jk, ik ben naar de hemel gestuurd, ken God en een paar engelen Ik ben, oké ik ben weg van hier