Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: tyler, the creator Songtekst: okaga, ca

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: tyler, the creator - okaga, ca ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van okaga, ca? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van tyler, the creator! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van tyler, the creator en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals okaga, ca .

Origineel

[Verse 1: Tyler, The Creator] Let's just run away from here (cause it's not, cause it's not) Working out on Earth, my dear (cause It's not, cause it's not) What you really want girl (ooh) My heart stops pumping blood, when I see you (I see you, when I see you) But try to play it cool because (I like you, I really like you) [Hook: Tyler, The Creator] Girl, you're so special To me, to me To me, to me To me, to me To me, to me To me, to me To me, to me To me... [Verse 2: Tyler, The Creator] Let's move to California Right now (pack your bags, go pack your bags) I have wings on my back, so we don't (take the plane, have to take the plane) Girl, I know you ready, I can see it in your eyes (Boy, I know you're not, I can tell you're terrified) Oh, nobody has to know and if they did, they wouldn't care (When you rub my hands switching fifth gear) Forget about it baby, let's not waste our afternoon (forget about it baby) Cause we're gonna go fly to the moon (we're gonna go flyin' to the moon) Yeah, but anyway (Pack your bags, did you pack your bags) Leave your crew, bring your coat, cause it’s cold (leave your crew, bring your coat) [Hook: Tyler, The Creator] Girl, you're so special To me, to me To me, to me To me, to me To me, to me To me, to me (ohh) [Verse 3: Alice Smith (Leon Ware)] (Don't you wanna go girl) (Let's go, let's go) (Right now) I think I believe you (Let me show you how girl) It's nice that I need to The earth is so rough I'm not calling your bluff What, what, what (She would love that) I think I believe you Take me higher Let's make our way over To the Okaga cave Today (today) There we will stay, play it cool now X-Y-Z how? Welcome me in Then we'll begin [Verse 4: Tyler, the Creator] Suckin' on my ears, fingers rubbing through your hair Fastwind, slowwind, fuck yeah, we behaving bad, uh Probably couldn't tell but I be blushing when you with me When you kiss me, swear to God, blood was rushing to my Jimmy, oh Laying on my trampoline, looking at the stars From my fake space fog machine Laying on my arm, it's dead From the pressure of your head I said I loved you, said it back Like it was scripted, but you meant it Like the flavor of that lemonade That we was sippin on our sushi-ridden dinner date Oh, you think you special now? Other bitches trippin' now Cause we're fleeing to the moon Fuck Earth, man we sick of y'all Wings on my backs and we ain't gotta cop a ticket, nah, nah, nah [Coda: Leon Ware] Oh yeah Oh yeah, let's go to the moon! Oh yeah, let's go to the moon! Oh yeah (Let's go!) Oh yeah, let's go to the moon! Oh yeah, let's go to the moon! (Watch this) Let's go to the moon! Oh yeah (Favorite director) (Gonna be good) Come on, baby What you wanna do? (I’ll be okay) (I really like you) [Outro: Alice Smith (Leon Ware)] Take me away Fuck what they say To another place Another day We in outer space We'll waste our days Sade, Sade, Sade (sade) Oh, right now (fuck what they say) Yes! Let's go to the moon (Yes!) (Alright alright let me do it, hold up, shhh) (It's about to start)

 

Vertaling

[Verse 1: Tyler, The Creator] Let's just run away from here (cause it's not, cause it's not) Working out on Earth, my dear (cause it's not, cause it's not) What you really want girl (ooh) My heart stops pumping blood, when I see you (Ik zie je, als ik je zie) But try to play it cool because (I like you, I really like you) [Hook: Tyler, The Creator] Girl, you're so special Voor mij, voor mij Voor mij, voor mij Op mij, op mij Op mij, op mij Op mij, op mij Naar mij, naar mij Naar mij... [Verse 2: Tyler, The Creator] Laten we naar Californië gaan Right now (pack your bags, go pack your bags) I have wings on my back, so we don't (take the plane, have to take the plane) Girl, I know you ready, I can see it in your eyes (Jongen, ik weet dat je dat niet bent, ik kan zien dat je doodsbang bent) Oh, niemand hoeft het te weten en als ze het wel wisten, zou het ze niet schelen (When you wrijf my hands switching fifth gear) Vergeet het maar schatje, laten we onze middag niet verspillen. Cause we're gonna go fly to the moon (we're gonna go flyin' to the moon) Yeah, but anyway (Pack your bags, did you pack your bags) Leave your crew, bring your coat, cause it's cold (verlaat je groep, neem je jas mee) [Hook: Tyler, The Creator] Girl, you're so special Voor mij, voor mij Voor mij, voor mij Voor mij, voor mij Bij mij, bij mij Naar mij, naar mij (ohh) [Verse 3: Alice Smith (Leon Ware)] (Don't you wanna go girl) (Let's go, let's go) (Right now) Ik denk dat ik je geloof (Let me show you how girl) It's nice that I need to De aarde is zo ruw ik roep je bluf niet Wat, wat, wat (Ze zou dat geweldig vinden) I think I believe you Neem me hoger Laten we onze weg gaan. Naar de Okaga grot. Vandaag (vandaag) Daar zullen we blijven, speel het cool nu. X-Y-Z hoe? Verwelkom me. Dan zullen we beginnen [Verse 4: Tyler, the Creator] Suckin' on my ears, fingers wrijven door your hair Fastwind, slowwind, fuck yeah, we behaving bad, uh Waarschijnlijk weet je het niet, maar ik bloos als je bij me bent When you kiss me, swear to God, blood was rushing to my Jimmy, oh Liggend op mijn trampoline, kijkend naar de sterren From my fake space fog machine Liggend op mijn arm, het is dood Van de druk van je hoofd Ik zei dat ik van je hield, zei het terug Alsof het geschreven was, maar je meende het Zoals de smaak van die limonade That we was sippin on our sushi-ridden dinner date Oh, denk je nu dat je speciaal bent? Andere teven trippen nu Cause we're fleeing to the moon Fuck Aarde, man we zijn ziek van jullie allemaal Wings on my backs and we ain't gotta cop a ticket, nah, nah, nah [Coda: Leon Ware] Oh ja. Oh ja, laten we naar de maan gaan! Oh ja, laten we naar de maan gaan! Oh yeah (Let's go!) Oh ja, laten we naar de maan gaan! Oh yeah, let's go to the moon! (Bekijk dit) Laten we naar de maan gaan! Oh yeah (Favoriete regisseur) (Gonna be good) Kom op, baby Wat wil je doen? (I'll be okay) (I really like you) [Outro: Alice Smith (Leon Ware)] Neem me mee Fuck wat ze zeggen To another place Another day Wij in de ruimte We zullen onze dagen verspillen Sade, Sade, Sade (sade) Oh, nu meteen (fuck wat ze zeggen) Ja! Let's go to the moon (Ja!) (Oké, oké, laat mij het doen, wacht even, shhh) (het gaat beginnen)