Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Tyrese Songtekst: Sings Of Love Making

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Tyrese - Sings Of Love Making ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Sings Of Love Making? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Tyrese! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter T van Tyrese en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Sings Of Love Making .

Origineel

These are the signs that are made for each other Are you the zodiac freak, ooh-ee I'm a Capricorn, I came here to get mannish Ooh, I know it's good when you start speakin' Spanish Aries, sexually, you're full of energy After I'm done, you still tellin' me you want me Met a Gemini, ooh what a sex drive She wanted it from the front, back, left and the right Baby, I will guarantee to give you everything your body's missin' These are the signs of love makin' Are you the zodiac freak I've been lookin' for Girl, you're sending me Signs of love makin' And you make me say, ooh These are the signs of love makin' Are you that zodiac freak I've been lookin' for Girl, you're sending me Signs of love makin' And you make me say, ooh Read more: Tyrese - Signs Of Love Makin' Lyrics | MetroLyrics 

 

Vertaling

Dit zijn de tekens die voor elkaar worden gemaakt Ben je de dierenriemfreak, ooh-ee Ik ben een Steenbok, ik kwam hier om mannelijk te worden Ooh, ik weet dat het goed is als je Spaans spreekt Ram, seksueel, je bent vol energie Nadat ik klaar ben, vertel je me nog steeds dat je me wilt Met een Tweeling, ooh, wat een sex drive Ze wilde het van voor, achter, links en rechts Baby, ik zal garanderen dat je alles geeft wat je lichaam missin ' Dit zijn de tekenen van liefde makin ' Ben je de dierenriemfreak waar ik naar ben Meisje, je stuurt me Tekens van liefde makin ' En je laat me zeggen, ooh Dit zijn de tekens van liefde makin ' Ben je die dierenriem-freak, waar ik naar ben Meisje, je stuurt me Tekens van liefde makin ' En je laat me zeggen, ooh Lees meer: ??Tyrese - Tekens Van Liefde Makin 'Lyrics | MetroLyrics