Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: U2 Songtekst: 11 o'clock tick tock

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: U2 - 11 o'clock tick tock ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 11 o'clock tick tock? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van U2! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter U van U2 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 11 o'clock tick tock .

Origineel

It's cold outside
It gets so hot in here
The boys and girls collide
To the music in my ear.

I hear the children crying
And I know it's time to go
I hear the children crying
Take me home.

A painted face
And I know we haven't long
We thought that we had the answers
It was the questions we had wrong.

I hear the children crying
And I know it's time to go
I hear the children crying
Take me home.

Say so, say so
Say so, say so

 

Vertaling

Het is koud buiten
Het wordt zo warm hierbinnen
De jongens en de meisjes botsen
Tegen de muziek in mijn oor.

Ik hoor de kinderen huilen
En ik weet dat het tijd is om te gaan
Ik hoor de kinderen huilen
Neem me mee naar huis.

Een geschilderd gezicht
En ik weet dat we niet lang hebben
We dachten dat we de antwoorden hadden
Het waren de vragen die we fout hadden.

Ik hoor de kinderen huilen
En ik weet dat het tijd is om te gaan
Ik hoor de kinderen huilen
Neem me mee naar huis.

Zeg het, zeg het
Zeg het, zeg het