Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: u2 Songtekst: boomerang ii

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: u2 - boomerang ii ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van boomerang ii? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van u2! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter u van u2 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals boomerang ii .

Origineel

. Soul wind blow. Soul wind blow. Soul wind blow. Blow by blow. Under her skin I feel her laughing. Under her nails a piece of me. Under her weight I feel weightless. Under her sheets a friend and enemy. Soul wind blow. Soul wind blow. Soul wind blow. Blow by blow. In the drift we come. In the drift we go.... Under her wings I feel I'm flying. Under her breath I hear my name. Under her spell I'm going under. Under her eyes...I disappear. Soul wind blow. Soul wind blow. Soul wind blow. Blow by blow. You blow me away, blow me away. In the drift we come. In the drift we go.... In the drift we come. In the drift we go.... Soul wind blow. Soul wind blow. Soul wind blow. Blow by blow. Under her roof I feel shelter. Under her hands I feel as clay. Under her weight I feel weightless. Under her clock time goes away. .

 

Vertaling

. Ziel wind blaas. Ziel wind blaas. Ziel wind blaas. Blaas voor blaas. Onder haar huid voel ik haar lachen. Onder haar nagels een stukje van mij. Onder haar gewicht voel ik me gewichtloos. Onder haar lakens een vriend en vijand. Soul wind blow. Soul wind blow. Soul wind blow. Blaas voor blaas. In de drift komen we. In de drift we go.... Onder haar vleugels voel ik dat ik vlieg. Onder haar adem hoor ik mijn naam. Onder haar betovering ga ik ten onder. Onder haar ogen...verdwijn ik. Soul wind blow. Soul wind blow. Soul wind blow. Blaas door. Je blaast me weg, blaas me weg. In de drift komen we. In the drift we go .... In de drift komen we. In the drift we go.... Soul wind blow. Soul wind blow. Soul wind blow. Blaas voor Blaas. Onder haar dak voel ik me beschut. Onder haar handen voel ik me als klei. Onder haar gewicht voel ik me gewichtloos. Onder haar klok gaat de tijd weg. .