Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: u2 Songtekst: helter skelter

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: u2 - helter skelter ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van helter skelter? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van u2! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter u van u2 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals helter skelter .

Origineel

(This is a song Charles Manson stole from the Beatles. We're stealing it back.) When you get to the bottom You go back to the top of the slide And you stop and you turn And you go for a ride Then you get to the bottom Then you see me again Do you, don't you want me to love you Coming down fast I'm right here above you Tell me tell me tell me the answer Ain't no lover but you ain't no dancer Helter skelter Helter skelter Helter skelter Do you, don't you want me to make you I'm coming down fast now don't let me break you Tell me tell me tell me the answer You ain't no lover but you ain't no dancer Helter skelter Helter skelter Helter skelter When you get to the bottom You go back to the top of the slide And you turn and you stop And you go for a ride Then you get to the bottom Then you see me again Do you, don't you want me to love you Coming down fast I'm right here above you Tell me tell me tell me the answer Ain't no lover but you ain't no dancer Helter skelter Helter skelter Helter skelter...(and again) Helter skelter Helter skelter Helter skelter

 

Vertaling

(Dit is een liedje dat Charles Manson gestolen heeft van de Beatles. We stelen het terug.) When you get to the bottom Ga je terug naar de top van de glijbaan En je stopt en je draait En je gaat voor een ritje Dan kom je op de bodem Dan zie je me weer Wil je, wil je niet dat ik van je hou Ik kom snel naar beneden, ik ben hier boven je Zeg me, zeg me, zeg me het antwoord Ik ben geen minnaar maar jij bent geen danser Helter skelter Helter skelter Helter skelter Wil je, wil je niet dat ik je maak Ik kom nu snel naar beneden laat me je niet breken Zeg me, zeg me, zeg me het antwoord Je bent geen minnaar, maar je bent geen danser Helter skelter Helter skelter Helter skelter When you get to the bottom Je gaat terug naar de top van de glijbaan En je draait en je stopt And you go for a ride Dan kom je op de bodem Dan zie je me weer Wil je, wil je niet dat ik van je hou Ik kom snel naar beneden, ik ben hier boven je Zeg me, zeg me, zeg me het antwoord Ik ben geen minnaar maar jij bent geen danser Helter skelter Helter skelter Helter skelter...(en nog eens) Helter skelter Helter skelter Helter skelter