Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: u2 Songtekst: inside out

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: u2 - inside out ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van inside out? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van u2! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter u van u2 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals inside out .

Origineel

Late at night. When the motion beats down. I feel so low, oh no. . I lived a lie. For a thousand years. We start to cower, oh no. . I said oh no, baby don't. What you got to do it for. Can't go on. . She says oh no, baby don't. Let me take me out here. Thank you man. . You can think your so high. When the moon is way down low. Take your time, feel fine. Those ladies are so darn high. Oh no no no. . You gamble inside out.

 

Vertaling

Laat in de nacht. Als de beweging naar beneden slaat. Ik voel me zo laag, oh nee. . Ik leefde een leugen. Duizend jaar lang. We beginnen ineen te krimpen, oh nee. . Ik zei oh nee, schatje niet doen. Waar moet je het voor doen. Ik kan niet doorgaan. . Ze zegt oh nee, schatje niet doen. Laat me hier uit. Dank je, man. Je kunt denken dat je zo hoog bent. Terwijl de maan heel laag staat. Neem je tijd, voel je goed. Die dames zijn zo verdomd high. Oh nee nee nee. . Je gokt binnenste buiten.