Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: U2 Songtekst: Is That All?

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: U2 - Is That All? ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Is That All?? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van U2! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter U van U2 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Is That All? .

Origineel

Oh to sing this song makes me angry
I'm not angry with you.
Is that all?
Is that all?
Is that all?

Oh to sing this song makes me happy
I'm not happy with you.
Oh to sing this song makes me dance.
Is that all?
Is that all?
Is that all?

Is that all?
Is that all?
Is that all?
Is that all you want from me?

 

Vertaling

Oh, het zingen van dit liedje maakt me boos
Ik ben niet boos op je
Is dat alles?
Is dat alles?
Is dat alles?

Oh, het zingen van dit liedje maakt me blij
Ik ben niet blij met jou
Oh, het zingen van dit liedje maakt dat ik wil dansen
Is dat alles?
Is dat alles?
Is dat alles?

Is dat alles?
Is dat alles?
Is dat alles?
Is dat alles wat je wil van me?