Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: u2 Songtekst: night and day

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: u2 - night and day ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van night and day? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van u2! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter u van u2 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals night and day .

Origineel

The tomtoms. When the jungle shadows fall. Like the tick tick tick of the eye of the clock. You're standing up against the wall. Like the drip drip drip of the rain drops. When the sun shines through. So a voice within me. Keeps revealing you. You. Night and day. You are the one. Only you beneath the moon. And under the sun. Whether near to me or far. It's no matter, baby, where you are. I think of you. Night and day. Day and night. Why is it so ?. That this longing for you follows. Wherever I go. In the roaring traffic gloom. In the silence of my lonely room. I think of you. Night and day. Night and day. Under the hide of me. Though such a hungry yearning. Burning inside of me. This torment won't be through. 'Til you let me spend my life. Making love to you. Day and night. Night and day. Night and day. Under the hide of me. Oh, such a hungry yearning. Burning, burning inside of me. This torment won't be through. 'Til you let me spend my life. Making love to you. Day and night. Night and day. Night and day. Night and day. Night and day. Night, night, night and day. Night, night, night and day. Night and day. Night,. Night and day. All I want to do. Is make love to you. I'll miss you baby sing it

 

Vertaling

De tomtoms. Wanneer de schaduwen van de jungle vallen. Zoals de tik tik tik van het oog van de klok. Je staat tegen de muur. Als het gedruppel gedruppel van de regendruppels. Als de zon erdoor schijnt. Dus een stem in mij. Blijft jou onthullen. Jou. Dag en nacht. Jij bent de enige. Alleen jij onder de maan. En onder de zon. Dicht bij mij of ver weg. Het maakt niet uit, baby, waar je bent. Ik denk aan jou. Dag en nacht. Dag en nacht. Waarom is het zo? Dat dit verlangen naar jou volgt. Waar ik ook ga. In de ronkende mist van het verkeer. In de stilte van mijn eenzame kamer. Ik denk aan jou. Dag en nacht. Nacht en dag. Onder de huid van mij. Hoewel zo'n hongerig verlangen. Brandend in mij. Deze kwelling zal niet voorbij zijn. Totdat je me mijn leven laat doorbrengen. De liefde met je bedrijven. Dag en nacht. Nacht en dag. Nacht en dag. Onder de huid van mij. Oh, zo'n hongerig verlangen. Brandend, brandend binnenin mij. Deze kwelling zal niet voorbij zijn. Totdat je me mijn leven laat doorbrengen. De liefde met je bedrijven. Dag en nacht. Nacht en dag. Nacht en dag. Nacht en dag. Nacht en dag. Nacht, nacht, nacht en dag. Nacht, nacht, nacht en dag. Nacht en dag. Nacht,. Nacht en dag. Alles wat ik wil doen. Is de liefde met je bedrijven. I'll miss you baby sing it