Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: u2 Songtekst: stories for boys

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: u2 - stories for boys ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stories for boys? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van u2! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter u van u2 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stories for boys .

Origineel

There's a place I go And I am far away There's a TV show And I can grow Sometimes the hero takes me Sometimes I don't let go Hello hello There's a picture book With colored photographs There's a comic strip That makes me laugh Sometimes the lady takes me Sometimes I don't let go Hello hello (Stories for boys, stories for boys) (Stories for boys, stories for boys) (Stories for boys) There's a place I go And it's a part of me There's a radio And I will crawl Sometimes the hero takes me Sometimes I can't let go Hello hello (Stories for boys, stories for boys) (Stories for boys, stories for boys) (Stories for boys) (Stories for boys, stories for boys) (Stories for boys, stories for boys)

 

Vertaling

There's a place I go En ik ben ver weg Er is een TV show En ik kan groeien Soms neemt de held me mee Soms laat ik niet los Hallo hallo Er is een prentenboek Met gekleurde foto's Er is een stripverhaal Dat me aan het lachen maakt Soms neemt de dame me mee Soms laat ik niet los Hallo hallo (Verhalen voor jongens, verhalen voor jongens) (Verhaaltjes voor jongens, verhaaltjes voor jongens) (Verhaaltjes voor jongens) There's a place I go En het is een deel van mij Er is een radio En ik zal kruipen Soms neemt de held me mee Soms kan ik niet loslaten Hallo hallo (Verhalen voor jongens, verhalen voor jongens) (Verhaaltjes voor jongens, verhaaltjes voor jongens) (Verhalen voor jongens) (Verhalen voor jongens, verhalen voor jongens) (Verhalen voor jongens, verhalen voor jongens)