Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ub40 Songtekst: lambs bread

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ub40 - lambs bread ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lambs bread? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ub40! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter u van ub40 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lambs bread .

Origineel

Ah who seh, sensimilla Ah who seh, lambsbread I till ya Ah who seh, sensimilla The wicked man, the wicked man deh'pon the street A whole heap of wind-ups deh'pon the street Thiefing, looting, lying, me seh dep'pon the street A hustling, a hustling deh'pon the street Me seh a flat-foot hustling deh'pon the street The drug squad seh them dep'pon the street. B-line, mash it, me seh mash it, me seh B-line, rock it, me seh shock it, me seh B-line, rub it, me seh dub it, me seh B-line, under heavy manners, me seh B-line, rock it, me seh shock it, me seh B-line, mash it, me seh crash it, me seh B-line.

 

Vertaling

Ah who seh, sensimilla Ah who seh, lambsbread I till ya Ah wie zegt, sensimilla De slechte man, de slechte man deh'pon the street Een hele hoop oplichters op straat Diefstal, plunderen, liegen, ik zie je op straat Een oplichter, een oplichter deh'pon the street Me seh a flat-foot hustling deh'pon the street The drug squad seh them dep'pon the street. B-line, mash it, me seh mash it, me seh B-lijn, rock it, me seh shock it, me seh B-lijn, wrijf het, ik seh dub het, ik seh B-lijn, onder zware manieren, me seh B-lijn, rock it, me seh shock it, me seh B-lijn, mash it, me seh crash it, me seh B-lijn.