Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: UB40 Songtekst: Someone like you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: UB40 - Someone like you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Someone like you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van UB40! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter U van UB40 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Someone like you .

Origineel

There must be some place we can go
There must be someone that you know
Where can I go, and who you know worries me,
oh Lord
Where can I find someone like you, to love
Where can I find someone like you, my love
There must be something we can try
There must be some things we can find
What can I try, and how to get by worries me,
oh Lord
Where can I find someone like you, to love
Where can I find someone like you, oh my love

 

Vertaling

Er moet een plek zijn waar we heen kunnen gaan
Er moet iemand zijn die jij kent
Waar kan ik gaan, en wie jij kent verontrust mij,
oh Heer
Waar kan ik iemand vinden zoals jou, om van te houden
Waar kan ik iemand vinden zoals jou, mijn liefste
Er moet iets zijn dat we kunnen proberen
Er moeten een paar dingen zijn die we kunnen vinden
Wat kan ik proberen, en hoe erbij te komen verontrust mij,
Oh Heer
Waar kan ik iemand vinden zoals jou, om van te houden
Waar kan ik iemand vinden zoals jou, oh mijn liefste