Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ufo Songtekst: blinded by a lie

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ufo - blinded by a lie ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van blinded by a lie? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ufo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter u van ufo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals blinded by a lie .

Origineel

I got the information from a friend last night And it looks so very different in black and white I was "part of the second party", that was me Signed away my life, really couldn't see *Blinded by, blinded by a lie Blinded by, blinded by a lie I know it's just the price you pay I know you're nothing * repeat Now you listen closely, don't you go away There's a cut of something, in what I have to say You keep the full deck from me, "mr. percent" Through the legal jungle, who's the one that's bent? * repeat I know it's just the price you pay I know you've nothin' to say And oh boy every dog has it's day I know you'll be the one to pay And now I see that I was * repeat and fade

 

Vertaling

Ik kreeg de informatie van een vriend gisteravond En het ziet er zo anders uit in zwart-wit. Ik was "deel van de tweede partij", dat was ik Ondertekende mijn leven weg, kon het echt niet zien *Verblind door, verblind door een leugen Blinded by, blinded by a lie Ik weet dat het gewoon de prijs is die je betaalt. I know you're nothing * Herhaal. Nu luister je goed, ga niet weg Er zit een stukje van iets, in wat ik te zeggen heb Je houdt het volledige dek van mij, "meneer procent" Through the legal jungle, who's the one that's bent? * repeat I know it's just the price you pay Ik weet dat je niets te zeggen hebt En oh boy elke hond heeft zijn dag I know you'll be the one to pay And now I see that I was * repeat and fade