Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ugo cappelli bruno Songtekst: paraíso

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ugo cappelli bruno - paraíso ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van paraíso? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ugo cappelli bruno! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter u van ugo cappelli bruno en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals paraíso .

Origineel

[Você não deu valor. Me destruiu por dentro e hoje estou. Aqui sozinho. Sem você.... Você nem explicou. O motivo de deixar alguém assim. Por nada, em troca. De ilusões. É como se o chão despencasse sob os meus pés. E o mundo não tivesse o bastante para te esquecer. Eu não entendo mais. A luz sumiu no amanhecer. E o paraíso vira só, recordação. Eu não entendo mais. A lua não brilhou pra mim. Deixou um vazio no, meu coração (2x)]. Eu não entendo mais. A luz sumiu no amanhecer. E o paraíso vira só, recordação. Eu não entendo mais. A lua não brilhou pra mim. Deixou um vazio no, meu coração

 

Vertaling

Je waardeerde het niet. Je hebt me van binnen vernietigd en vandaag ben ik dat. Hier helemaal alleen. Zonder jou.... Je hebt niet eens uitgelegd Waarom zou je zo iemand verlaten. Voor niets, in ruil. Voor illusies. Het is alsof de grond onder mijn voeten is weggezakt En de wereld heeft niet genoeg om je te vergeten. Ik begrijp het niet meer. Het licht is weg in de dageraad. En het paradijs wordt slechts een herinnering. Ik begrijp het niet meer. De maan scheen niet voor mij [Liet een lege plek achter in mijn hart (2x)]. Ik begrijp het niet meer. Het licht is verdwenen in de dageraad En de hemel wordt slechts een herinnering. Ik begrijp het niet meer. De maan scheen niet voor mij Het liet een leegte achter in mijn hart