Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: uh huh her Songtekst: say so

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: uh huh her - say so ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van say so? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van uh huh her! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter u van uh huh her en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals say so .

Origineel

You say that you're broken I just want to fix you Tell me what to do, Baby I will listen Days that go unwritten All the things you're missing Tell me what to do and Maybe I can fix it Say so, you want to Say so, you want to Hollow, you want to Happy as one Still I believe you I just wanna save you Tell me what to do, Maybe I will listen Run, run if you want to And you'll find what you're after Tell me what to do, I'll find all the answers Say so, you want to Say so, you want to Hollow, you want to Happy as one Don't know how long I've wasted my time, yeah I only want to lie with you here I never thought that you'd be so blind, yeah Stay if you want and we'll disappear We'll disappear Hollar if you want to, come on just Say what you want to, You're always disappearing Hollar if you want to, come on just Say what you want to, You're always disappearing Hollowed out You're hollowed out Hollar if you want to Yeah yeah yeah yeah Say so, you want to Say so, you want to Hollow, you want to Happy as one Say so, you want to Say so, you want to Hollow, you want to Happy as one

 

Vertaling

Je zegt dat je gebroken bent I just want to fix you Zeg me wat ik moet doen, Baby I will listen Days that go unwritten Al de dingen die je mist Zeg me wat ik moet doen en Misschien kan ik het oplossen Zeg het, je wilt het Zeg het, je wilt het Hol, wil je Gelukkig als één Toch geloof ik je Ik wil je alleen maar redden Zeg me wat ik moet doen, Misschien zal ik luisteren Ren, ren als je wilt En je zult vinden wat je zoekt Zeg me wat ik moet doen, Ik zal alle antwoorden vinden Zeg het, je wilt het Zeg het, je wilt het Hol, wil je Gelukkig als één Don't know how long Ik heb mijn tijd verspild, ja Ik wil hier alleen maar met jou liggen Ik had nooit gedacht dat je zo blind zou zijn, ja Blijf als je wilt en we zullen verdwijnen We zullen verdwijnen Schreeuw als je wilt, kom op Zeg wat je wilt, Je verdwijnt altijd Hollar als je wilt, kom op Zeg wat je wilt, Je verdwijnt altijd Uitgehold Je bent uitgehold Hollar als je wilt Ja ja ja ja Zeg het maar, wil je Zeg maar, dat wil je Hol, wil je Gelukkig als één Zeg zo, je wilt Zeg zo, je wilt Hollow, you want to Gelukkig als één