Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: UK3 Songtekst: Heyah Mama

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: UK3 - Heyah Mama ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Heyah Mama? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van UK3! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter U van UK3 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Heyah Mama .

Origineel

Hittegolf in de stad Jongens en meisjes dansen door de straten Lekker uitgelaten Ik wil jou jij wil mij Ik weet een plekje waar ze ons niet vinden Jij mag me verslinden Doe het heel zachtjes Geen kreetjes en geen lachjes Heel zachtjes Het wordt een leuke zomer Lieve mooie dromen Heyoh Heyah mama niyehoh Heyah mama hiyehoh Hehe hehehe hehe he Heyoh Heyah mama niyehoh Heyah mama hiyehoh Hehe hehehe hehe he Hittegolf in m`n hart Laat mij vanavond naar je kamer komen In duizend hete dromen Ik wil jou jij wil mij Slaap nu maar zacht en laat je ramen open Ik kom er aangeslopen Doe het heel zachtjes Geen kreetjes en geen lachjes Heel zachtjes Het wordt een leuke zomer Lieve mooie dromen Heyoh Heyah mama niyehoh Heyah mama hiyehoh Hehe hehehe hehe he Heyoh Heyah mama niyehoh Heyah mama hiyehoh Hehe hehehe hehe he

 

Vertaling