Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Ulf Nillson Songtekst: Little By Little

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Ulf Nillson - Little By Little ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Little By Little? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Ulf Nillson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter U van Ulf Nillson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Little By Little .

Origineel

One look in the mirror I can see the years gone by Haven't made it yet gonna give you one last try Harmonies and melodies running through my veins Lyrics and phrases and no coffee stains. I believe I’m gonna make it, little by little This time I won’t break it, no, little by little So come on, come on, come on, darling give it to me little by little Believe me when I say to you, little by little! oh little by little, by little I’ve spend so many late nights spiking my whiskey with tears Writing songs I thought nobody would hear Praying to the stars for a second chance somehow Well here I stand and my time is now! I believe I’m gonna make it, little by little This time I won’t break it, no, little by little So come on, come on, come on, darling give it to me little by little Believe me when I say to you, little by little! Oh, little by little, yeah by little I say little by little, oh, by little yeah little by little, yeah, by little I believe I'm gonna make it, little by little This time I won't break it, no, little by little So come on, come on, come on darling give it to me little by little Believe me when I say to you, little by little! I believe I'm gonna make it, little by little This time I won't break it, no, little by little So come on, come on, come on darling give it to me little by little One step at a time, I'll make it little by little little, mmmm

 

Vertaling

Een blik in de spiegel zie ik de voorbije jaren Heb niet maakte het nog geef je nog een laatste keer te proberen Harmonieën en melodieën loopt door mijn aderen Teksten en zinnen en geen koffievlekken. Ik denk dat ik ga maken, beetje bij beetje Deze keer zal ik niet breken, nee, beetje bij beetje Dus kom op, kom op, kom op, schat geef het aan mij beetje bij beetje Geloof me als ik zeg u, beetje bij beetje! oh beetje bij beetje, bij beetje Ik heb te besteden zoveel late nachten stekelige mijn whisky met tranen Het schrijven van liedjes die ik dacht dat niemand zou horen Bidden tot de sterren op een tweede kans een of andere manier Nou hier sta ik en mijn tijd is nu! Ik denk dat ik ga maken, beetje bij beetje Deze keer zal ik niet breken, nee, beetje bij beetje Dus kom op, kom op, kom op, schat geef het aan mij beetje bij beetje Geloof me als ik zeg u, beetje bij beetje! Oh, beetje bij beetje, ja bij beetje Ik zeg beetje bij beetje, oh, bij beetje ja beetje bij beetje, ja, bij beetje Ik denk dat ik ga maken, beetje bij beetje Deze keer zal ik niet breken, nee, beetje bij beetje Dus kom op, kom op, kom op schatje geef het aan mij beetje bij beetje Geloof me als ik zeg u, beetje bij beetje! Ik denk dat ik ga maken, beetje bij beetje Deze keer zal ik niet breken, nee, beetje bij beetje Dus kom op, kom op, kom op schatje geef het aan mij beetje bij beetje Een stap op een moment, ik zal het weinig te maken bij beetje weinig, mmmm