Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Ulif Nielson Songtekst: Litle By Litle

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Ulif Nielson - Litle By Litle ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Litle By Litle? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Ulif Nielson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter U van Ulif Nielson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Litle By Litle .

Origineel

One look in the mirror I can see the years gone by Haven't made it yet gonna give you one last try Harmonies and melodies running through my veins Letters and phrases and no coffee stains I believe I'm gonna make it, little by little This time I won't break it, no, little by little So come on, come on, darling give it to me little by little Believe me when I say to you, little by little I've spend so many late nights spiking my whiskey with tears Writing songs I thought nobody would hear Praying to the stars for a second chance somehow But here I stand and my time is now I believe I'm gonna make it, little by little This time I won't break it, no, little by little So come on, come on, darling give it to me little by little Believe me when I say to you, little by little

 

Vertaling

Een blik in de spiegel zie ik de voorbije jaren Hebben niet maakte het nog geef je een laatste poging Harmonieën en melodieën loopt door mijn aderen Letters en zinnen en geen koffievlekken Ik denk dat ik ga maken, beetje bij beetje Deze keer zal ik niet breken, nee, beetje bij beetje Dus kom op, kom op, schat geef het aan mij beetje bij beetje Geloof me als ik zeg u, beetje bij beetje Ik heb te besteden zoveel late nachten stekelige mijn whisky met tranen Liedjes schrijven Ik dacht dat niemand zou horen Bidden tot de sterren voor een tweede kans een of andere manier Maar hier sta ik en mijn tijd is nu Ik denk dat ik ga maken, beetje bij beetje Deze keer zal ik niet breken, nee, beetje bij beetje Dus kom op, kom op, schat geef het aan mij beetje bij beetje Geloof me als ik zeg u, beetje bij beetje