Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ultima dose Songtekst: 3 da manhã

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ultima dose - 3 da manhã ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 3 da manhã? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ultima dose! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter u van ultima dose en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 3 da manhã .

Origineel

Três da manha eu tô crazy. (embrassado demais pra saber o que eu falo). Tipo virado na rave. (vou ligar a cobra se atender me declaro). Nossa vibe nem combina. (e ela nem da valor no amor que eu narro). Que foi que vi nessa mina. Três da manha eu tô crazy. De zero a dez ela e treze. Essa gata me alucina. Eu vou roubar essa mina. Três da manha eu tô crazy. Tipo virado na rave. Nossa vibe nem combina. O que eu vi nessa mina. Se eu ti liga na madruga falando. Que ti amo e pronto. Me da um desconto. Que eu devo tá pra lá de tonto. Como que esquece do último encontro. E aonde eu ti encontro pra a gente passa do ponto. E pronto. Tá solteira eu também chega de lance eu quero ir além. Prova que tá afim te quero só pra mim. Beleza rara me joga na cara te pego de jeito. Meu amor perfeito tá tudo tão lindo pena que estou indo. Passaria a vida toda aqui não tem nada mais lindo que ver. Tu sorrir só de te olhar fiquei perdido a vem comigo. A gente se perde se acha deixa comigo gata relaxa. Procurei tanto tempo que bom que encontrei se foi. O destino não sei se foi sorte que eu dei agradeço a deus. . Calejadão de guerra. Seu amor é anestezia. Me diz como não vicia. Sua brisa me alucina. Tu nasceu pra ser minha mina. Eu vou ti tira da linha. Vou mora na sua mente já que tu não. Sai da minha. Três da manha eu tô crazy. (embrassado demais pra saber o que eu falo). Tipo virado na rave. (vou ligar a cobra se atender me declaro). Nossa vibe nem combina. (e ela nem da valor no amor que eu narro). Que foi que vi nessa mina. Três da manha eu tô crazy. De zero a dez ela e treze. Essa gata me alucina. Eu vou robar essa mina. Três da manha eu tô crazy. Tipo virado na raive. Nossa vibe nem combina. O que eu vi nessa mina. Eey toma no c. Chamei o raul tu chamou o samu. Já tava melhor e ela quase núa. E ainda tinha marcado com a mina de azul. Estilo hit "menina veneno" cama de. Casal pra nos ficou pequeno. Depois da terceira não via mais nada. E as gata encima da mesa dançava. Que rave louca e eu bodado na moita. Ainda tinha mina beijando na boca. Geral tipo indio que bacanal. E eu aqui na cama do hospital. Capotei primeiro na psicose. Rave rolando e eu tomando glicose. Vê se isso pode, logo eu. Rixa me liga 8 horas zuando a minha cara. Negao cê perdeu. Três da manha eu tô crazy. (embrassado demais pra saber o que eu falo). Tipo virado na rave. (vou ligar a cobra se atender me declaro). Nossa vibe nem combina. (e ela nem da valor no amor que eu narro). Que foi que vi nessa mina. Três da manha eu tô crazy. De zero a dez ela e treze. Essa gata me alucina. Eu vou robar essa mina. Três da manha eu tô crazy. Tipo virado na raive. Nossa vibe nem combina. O que eu vi nessa mina

 

Vertaling

Drie uur 's morgens ben ik gek. (te verknipt om te weten waar ik het over heb). Alsof ik op een rave ben. (Ik zal de slang aanzetten als ik antwoord geef ik verklaar). Onze vibe komt niet eens overeen. (en ze waardeert niet eens de liefde die ik haar vertel). Wat zag ik in dit meisje. Drie uur 's morgens ben ik gek. Van nul tot tien is ze dertien. Deze meid hallucineert me. Ik ga dit meisje stelen. Drie uur 's morgens ben ik gek. Het is net een rave. Onze vibe komt niet eens overeen. Wat ik in dit meisje zag. Als ik je bij dageraad bel en je vertel. Ik hou van je en dat is het. Doe me een lol. Ik ben waarschijnlijk meer dan dom. Hoe kun je je laatste afspraakje vergeten. En waar kan ik je vinden zodat we er overheen kunnen komen. Dat is het. Jij bent vrijgezel, ik ben ook vrijgezel. Ik wil verder gaan. Bewijs dat je in de stemming bent, ik wil je helemaal voor mezelf. Zeldzame schoonheid, gooi het in mijn gezicht en ik neem je bij de hand. Mijn perfecte liefde, het is allemaal zo mooi, jammer dat ik wegga. Ik zou mijn hele leven hier blijven er is niets mooiers te zien. Je lacht alleen al door naar je te kijken. Ik ben verdwaald, kom met me mee. We verdwalen, we vinden elkaar, laat het aan mij over, baby, relax. Ik heb zo lang gezocht dat het goede dat ik vond weg is. Ik weet niet of het geluk was, maar ik dankte God. Calejadão van de oorlog. Je liefde is anestezia. Vertel me waarom het niet verslavend is. Je briesje is aan het hallucineren. Je bent geboren om de mijne te zijn. Ik haal je van de lijn. Ik zal in je gedachten leven, omdat jij dat niet doet. Ga uit de mijne. Drie uur 's morgens ben ik gek. (te verknipt om te weten waar ik het over heb). Ik ben net een freak op een rave. Ik zal de slang aanzetten als ik antwoord geef ik zal verklaren. Onze vibe komt niet eens overeen. (en ze waardeert niet eens de liefde die ik haar vertel). Wat zag ik in dit meisje. Drie uur 's morgens ben ik gek. Van nul tot tien is ze dertien. Deze meid hallucineert me. Ik ga dit meisje beroven. Drie uur 's morgens ben ik gek. Ik ben als een raive. Onze vibe komt niet eens overeen. Wat ik in dit meisje zag. Eey, fuck you. Ik noemde Raul, jij noemde Samu. Ik was beter af en zij was bijna naakt. En hij had nog steeds een afspraakje met het meisje in het blauw. Hit style "poison girl" bed van. Het paar voor ons was klein. Na de derde keer heb ik niets meer gezien. En de meisjes op de tafel dansten. Wat een gekke rave en ik neukte in de bosjes. Er waren nog steeds meisjes die elkaar op de mond kusten. Algemeen Indisch type wat een bacchanaal. En hier lig ik in het ziekenhuisbed. Ik was eerst in de psychose. Rave aan de gang en ik neem glucose. Eens kijken of dat goed is, alleen ik. Rixa belt me om 8 uur en maakt grapjes over m'n gezicht. Neger, je hebt verloren. Drie uur 's morgens ben ik gek. Te verknipt om te weten waar ik het over heb. Ik ben net een freak op een rave. Ik zal de slang aanzetten als ik antwoord geef ik zal verklaren. Onze vibe komt niet eens overeen. (en ze waardeert niet eens de liefde die ik haar vertel). Wat zag ik in dit meisje. Drie uur 's morgens ben ik gek. Van nul tot tien is ze dertien. Deze meid hallucineert me. Ik ga dit meisje beroven. Drie uur 's morgens ben ik gek. Ik ben als een raive. Onze vibe komt niet eens overeen. Wat ik in dit meisje zag