Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ultima tribo Songtekst: ficar com você

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ultima tribo - ficar com você ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ficar com você? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ultima tribo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter u van ultima tribo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ficar com você .

Origineel

Eu não vou lhe agradar. Eu não vou lhe abraçar. Eu não vou lhe beijar. Eu não vou ficar com você. Não quero mais lhe ver. Não quero mais lhe ver. Eu não vou ficar com você. Eu não vou me enganar. Eu não vou lhe enganar. Eu não quero você. Eu não quero o seu amor. Sentir seu calor. Sentir seu prazer. Eu não quero ficar com você. Não, não, não. Ficar com você. Não, não, não. Quero lhe ver

 

Vertaling

Ik zal je niet plezieren. Ik ga je niet omhelzen. Ik zal je niet kussen. Ik blijf niet bij jou. Ik zal je niet meer zien. Ik zal je niet zien. Ik blijf niet bij jou. Ik zal mezelf niet voor de gek houden. Ik zal je niet voor de gek houden. Ik wil jou niet. Ik wil je liefde niet. Om je warmte te voelen. Om jouw plezier te voelen. Ik wil niet bij jou zijn. Nee, nee, nee. Om bij jou te zijn. Nee, nee, nee. Ik wil je zien.