Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Ultimate Kaos Songtekst: Casanova

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Ultimate Kaos - Casanova ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Casanova? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Ultimate Kaos! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter U van Ultimate Kaos en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Casanova .

Origineel

I am not your Casanova Me and Romeo have never been friends Can't you see how much I really love ya Gonna to say it to you time and time again Oh Casanova, no, no, no Casanova, no, no, no Every man deserves a good woman And I want you to be my wife Time is so much better spent baby With a woman just like you in my life So let me love you Fill me up inside I wanna hold you baby So let me squeeze ya Don't you know that i'll be on my knees for you baby Oh baby I am not your Casanova Me and Romeo have never been friends Can't you see how much I really love ya Going to say it to you time and time again Oh Casanova, no, no, no Casanova, no, no, no Everytime i wanna see ya I can't find the words to tell you so But i love, i love, i love, i love, i love ya babe And I just got to let you know How much i need ya Show you what you mean to me each day babe Baby, baby, baby Oh and when I told you Girl I'm an average guy (an average guy) You seem to know just how I really feel Cuz I can't let you go I need you, I want ya Just stay right here with me Oh baby I never knew love, till you came along Oh Casanova I am not your Casanova Me and Romeo have never been friends (oh baby) Can't you see how much I really love ya Going to say it to you time and time again I am not your Casanova Me and Romeo have never been friends Can't you see how much I really love ya Going to say it to you time and time again Oh Casanova Casanova

 

Vertaling

Ik ben niet je Casanova Mij ??en Romeo zijn nooit vrienden geweest Kan je niet zien hoeveel ik ya echt liefde Gonna om het te zeggen om u keer op keer Casanova Oh, nee, nee, nee Casanova, nee, nee, nee Ieder mens verdient een goede vrouw En ik wil dat je mijn vrouw Tijd is zo veel beter besteed kindje Met een vrouw die net als jij in mijn leven Dus laat me love you Vul mij van binnen Ik wil je vasthouden kindje Dus laat me knijpen ya Weet je niet dat ik zal op mijn knieën voor je baby Oh baby Ik ben niet je Casanova Mij ??en Romeo zijn nooit vrienden geweest Kan je niet zien hoeveel ik ya echt liefde Ga het u zeggen keer op keer Casanova Oh, nee, nee, nee Casanova, nee, nee, nee Everytime i wanna see ya Ik kan de woorden niet vinden om je zo vertellen Maar ik houd van, ik houd van, ik houd van, ik houd van, ik hou van je schatje En ik heb alleen maar om u te laten weten Hoeveel ik nodig ya Laten zien wat je voor me betekent elke dag Babe Baby, baby, baby Oh, en toen ik zei Meisje ik ben een gemiddelde man (een gemiddelde man) Je lijkt te weten hoe ik echt het gevoel Cuz ik niet kan laten gaan Ik heb je nodig, ik wil ya Blijf hier bij mij Oh baby Ik wist niet dat de liefde, totdat je langs kwam Oh Casanova Ik ben niet je Casanova Mij ??en Romeo zijn nooit vrienden geweest (oh baby) Kan je niet zien hoeveel ik ya echt liefde Ga het u zeggen keer op keer Ik ben niet je Casanova Mij ??en Romeo zijn nooit vrienden geweest Kan je niet zien hoeveel ik ya echt liefde Ga het u zeggen keer op keer Oh Casanova Casanova