Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ultraje a rigor Songtekst: a gente é tudo igual

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ultraje a rigor - a gente é tudo igual ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a gente é tudo igual? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ultraje a rigor! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter u van ultraje a rigor en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a gente é tudo igual .

Origineel

De todas as mulheres que eu já tive. acho que só duas ou três. que eu não desejei foi que sumissem. logo depois da primeira vez. Será que acontece só comigo. acho que não, isso deve ser normal. eu já perguntei pros meus amigos. e eles me confirmaram, homem é tudo igual. De todas as mulheres que eu já tive. acho que só duas ou três. que não foram ciscar "noutro" terreiro. nem que fosse só uma vez. Será que acontece só comigo. acho que não, isso deve ser normal. eu já perguntei pros meus amigos. e eles me confirmaram, mulher é tudo igual. De todas as besteiras que eu já disse. acho que só duas ou tres. que eu preferia não ter dito. e acho que essa é uma das tres

 

Vertaling

Van alle vrouwen die ik heb gehad, zijn er maar twee of drie waarvan ik niet wenste dat ze weg waren, direct na de eerste keer. Is dat alleen bij mij? Nee, dat is waarschijnlijk normaal. Ik heb het mijn vrienden gevraagd en zij bevestigden dat mannen allemaal hetzelfde zijn. Van alle vrouwen die ik heb gehad, denk ik dat er maar twee of drie zijn die niet naar een andere plek zijn gegaan, al was het maar één keer. Ik vraag me af of het aan mij ligt. Ik denk het niet, het is waarschijnlijk normaal. Ik heb het aan mijn vrienden gevraagd en zij bevestigden dat vrouwen allemaal hetzelfde zijn. Van alle stomme dingen die ik heb gezegd, denk ik dat er maar twee of drie zijn die ik liever niet had gezegd, en ik denk dat dit er een van is.