Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Umberto Tozzi Songtekst: Tu Sei Di Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Umberto Tozzi - Tu Sei Di Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Tu Sei Di Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Umberto Tozzi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter U van Umberto Tozzi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Tu Sei Di Me .

Origineel

Tu sei di me la voce che canta Tu sei di me la mano che pianta Una quercia bambina tu sei la mattina Tu sei di me la parte migliore Tu sai di me vergogne e paure Rimani per me respira per me E si dissangua già la sera E sto imparando ad aspettare Tu sei di me? Tu sei di me la foto più bella Tu sei di me il mio pulcinella Il più dolce caffè tu sei di me Tu sei di me? E ti ho perduta un anno ieri E ancora un valzer di pensieri sei. Tu sei di me il freddo nel letto Tu sei al buio la mia sigaretta Il cane alla luna un'altra mattina Tu sei di me?

 

Vertaling

Je bent voor mij de stem die zingt Je bent voor mij de hand die fabriek Oak u een kind in de ochtend Je bent voor mij het beste deel Je kent me schaamte en angst Blijf voor mij om te ademen voor mij En je hebt bloedingen in de avond En ik ben aan het leren om te wachten Je bent me? Je bent voor mij de mooiste foto's Je bent me mijn papegaaiduiker De zoetste koffie je me bent Je bent me? En ik heb een jaar verloren gisteren En toch een wals gedachten zijn. Je bent me koud in bed U bent mijn sigaret in het donker De hond naar een andere ochtend maan Je bent me?