Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: uncle tupelo Songtekst: lilli schull

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: uncle tupelo - lilli schull ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lilli schull? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van uncle tupelo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter u van uncle tupelo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lilli schull .

Origineel

A great crowd has now gathered All around the jail today To see me executed And hear what I do say Now I must hang this morning For the murder of Lilli Schull Whom I so cruelly murdered And her body shamefully burned The fire where I burned her Is again now in my sight Her lovely face recovering And the fire that burned so bright The cries of poor Lilli Again I can almost hear As she begged me not to kill her Her life alone to spare Now I bow down to Jesus In penitential grief And I beg him now to save me Like he did the dying thief God bless my aged parents Who mourn for me alone And my wife and baby Who will be left alone It was then that I heard a whisper In a most gentle tone "My grave is one sufficient To save the vilest one"

 

Vertaling

Een grote menigte heeft zich nu verzameld rond de gevangenis vandaag om mij geëxecuteerd te zien worden En te horen wat ik zeg Nu moet ik deze morgen hangen voor de moord op Lilli Schull Die ik zo wreed heb vermoord En haar lichaam schaamteloos verbrandde Het vuur waar ik haar verbrandde Is nu weer in mijn zicht Haar mooie gezicht herstelt En het vuur dat zo fel brandde De kreten van arme Lilli Kan ik bijna weer horen Toen ze me smeekte haar niet te doden Haar leven alleen te sparen Nu buig ik voor Jezus In boetvaardig verdriet En ik smeek hem nu om mij te redden Zoals hij deed bij de stervende dief God zegene mijn bejaarde ouders Die alleen om mij rouwen En mijn vrouw en kind die alleen achter zullen blijven Het was toen dat ik een fluistering hoorde Op een zeer zachte toon "Mijn graf is voldoende om de gemeenste te redden"