Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: uncle tupelo Songtekst: still be around

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: uncle tupelo - still be around ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van still be around? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van uncle tupelo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter u van uncle tupelo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals still be around .

Origineel

I don't see you through the windshield I don't see you in faces looking back at me Alcohol doesn't have much that matters to say Can't imagine where you and time to kill will stay When the Bible is a bottle and the hardwood floor is home When morning comes twice a day or not at all If I break in two, will you put me back together? When this puzzle's figured out, will you still be around To say you've just been there walking the line upside down? I've walked and breathed many a cancerous mile Where the bat of an eye is too slow to beat the coffin They won't tell it on the TV, they can't say it on the radio They pay to move it off the shelf and into our minds Till you can't tell the truth when it's right in front of your eyes When the Bible is a bottle, the hardwood floor is home When morning comes twice a day or not at all If I break in two, will you put me back together? When this puzzle's figured out, will you still be around To say you've just been there walking the line upside down?

 

Vertaling

Ik zie je niet door de voorruit Ik zie je niet in gezichten die naar me terugkijken Alcohol heeft niet veel belangrijks te zeggen Kan me niet voorstellen waar jij en de tijd om te doden zullen blijven Wanneer de bijbel een fles is en de hardhouten vloer thuis Als de ochtend twee keer per dag komt of helemaal niet Als ik in tweeën breek, wil je me dan weer in elkaar zetten? Als deze puzzel is opgelost, ben je er dan nog Om te zeggen dat je er net was en de lijn ondersteboven liep? Ik heb gelopen en ademde vele een kankerachtige mijl Waar de vleermuis van een oog te langzaam is om de doodskist te verslaan Ze vertellen het niet op de TV, ze kunnen het niet op de radio zeggen Ze betalen om het van de plank en in onze gedachten te krijgen Totdat je de waarheid niet kunt vertellen als het recht voor je ogen is Als de bijbel een fles is, is de hardhouten vloer thuis Als de ochtend twee keer per dag komt of helemaal niet Als ik in tweeën breek, zet je me dan weer in elkaar? Als deze puzzel is opgelost, ben je er dan nog Om te zeggen dat je er net bent geweest en de lijn ondersteboven hebt gelopen?