Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: underworld Songtekst: call me no. 1

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: underworld - call me no. 1 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van call me no. 1? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van underworld! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter u van underworld en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals call me no. 1 .

Origineel

I used to love you I fought for your selection To be a target For your weapon of affection I was a dog for you You put your marker on me But my soul was not for sale And you tried to take it from me But - hey now now Hey now now I know what you're doin' You pushed me too far And if you want me back! Want me back You better - Call me number one Head man here The original son Baby Baby, baby, baby! Call me number one Head man here The original son Baby Baby, baby, baby! You were the fire I was just the piston You were the planet At the centre of my system But your love is terminal And I let you give it to me Your love's a juggernaut And you tried to drive it through me But - hey now now Hey now now I know what you're doin' You pushed me too far And if you want me back! Want me back You better - Call me number one Head man here The original son Baby Baby, baby, baby! Call me number one Head man here The original son Baby Baby, baby, baby! Call me number one Head man here The original son Baby Baby, baby, baby! Call me number one Head man here The original son Baby Baby, baby, baby!

 

Vertaling

Ik hield vroeger van je Ik vocht voor jouw selectie Om een doelwit te zijn Voor jouw wapen van genegenheid Ik was een hond voor jou Je zette je stift op mij Maar mijn ziel was niet te koop En je probeerde het van me af te nemen Maar - hey nu nu Hey now now Ik weet wat je aan het doen bent Je duwde me te ver En als je me terug wilt! Wil je me terug Je kunt maar beter - Noem me nummer één Hoofd man hier De originele zoon Baby Baby, baby, baby! Noem me nummer één Hoofd man hier De originele zoon Baby Baby, baby, baby! Jij was het vuur Ik was slechts de zuiger Jij was de planeet In het centrum van mijn systeem Maar je liefde is terminaal En ik liet je het aan mij geven Jouw liefde is een moloch En je probeerde het door me heen te rijden Maar - hey nu nu Hey now now I know what you're doin' Je duwde me te ver En als je me terug wilt! Wil je me terug Je kunt maar beter - Noem me nummer één Hoofd man hier De originele zoon Baby Baby, baby, baby! Noem me nummer één Hoofd man hier De originele zoon Baby Baby, baby, baby! Noem me nummer één Hoofd man hier De originele zoon Baby Baby, baby, baby! Noem me nummer één Hoofd man hier De originele zoon Baby Baby, baby, baby!