Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: underworld Songtekst: i need a doctor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: underworld - i need a doctor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i need a doctor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van underworld! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter u van underworld en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i need a doctor .

Origineel

In the morning Radio jingles Drive me mental Turning my blood into water, yeah Hear the shallow Conversation From the station Sugar cube a generation, yeah But would you take me home? Would you know what to do when we got there? May I use your phone? I need my mother So, educate me Radio ego, I will follow But what will I find tomorrow, well? But would you take me home To the little white hospital in my head May I use your phone I need my mother? But would you take me home Would you know what to do when we got there? May I use your phone I need a doctor

 

Vertaling

s Morgens Radio jingles Me gek maken Veranderen mijn bloed in water, ja Hoor het ondiepe Conversatie From the station Suikerklontje per generatie, ja Maar zou je me naar huis brengen? Zou je weten wat te doen als we daar aankwamen? Mag ik je telefoon gebruiken? Ik heb mijn moeder nodig Dus, onderwijs me Radio ego, ik zal volgen Maar wat zal ik morgen vinden, goed? Maar wil je me naar huis brengen Naar het kleine witte ziekenhuis in mijn hoofd Mag ik je telefoon gebruiken Ik heb mijn moeder nodig? Maar zou je me naar huis brengen Zou je weten wat te doen als we daar aankwamen? Mag ik je telefoon gebruiken? Ik heb een dokter nodig.