Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Unknown Brain X Rival Songtekst: Control

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Unknown Brain X Rival - Control ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Control? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Unknown Brain X Rival! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter U van Unknown Brain X Rival en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Control .

Origineel

Take me in the smoke Breathe me in and let me go Filling the lungs inside you In the blackest night Make my way into your mind Just to know what you knew Restless every time we start locking eyes Oh oh oh oh Lost control Oh it’s paradise with a nasty bite Oh oh oh oh In the dead of the night Let the darkness take control Let the darkness take control Darkness take control May the darkness take control Take me in the smoke Breathe me in and let me go Sink to your heart to find you Open up your eyes 'Til you're blinded by the lies So you can see what you do Restless every time we start locking eyes Oh oh oh oh Lost control Oh it’s paradise with a nasty bite Oh oh oh oh In the dead of the night Teardrops on the floor The pain is over Feel the darkness Take control May the darkness take control

 

Vertaling

Breng me in de rook Adem me in en laat me gaan De longen in je opvullen In de donkerste nacht Maak je een weg naar binnen Gewoon om te weten wat je wist Rusteloos elke keer als we beginnen met het vergrendelen van de ogen Oh Oh oh oh Controle verloren Oh het is een paradijs met een nare beet Oh Oh oh oh In het holst van de nacht Laat de duisternis de controle nemen Laat de duisternis de controle nemen De duisternis neemt de controle Moge de duisternis de controle overnemen Breng me in de rook Adem me in en laat me gaan Zink naar je hart om je te vinden Open je ogen Totdat je verblind bent door de leugens Zodat u kunt zien wat u doet Rusteloos elke keer als we beginnen met het vergrendelen van de ogen Oh Oh oh oh Controle verloren Oh het is een paradijs met een nare beet Oh Oh oh oh In het holst van de nacht Teardrops op de vloer De pijn is voorbij Voel de duisternis Neem controle Moge de duisternis de controle overnemen