Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: uriah heep Songtekst: can't stop singing

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: uriah heep - can't stop singing ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van can't stop singing? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van uriah heep! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter u van uriah heep en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals can't stop singing .

Origineel

I can't stop singing. I can't see the end. Just a new beginning. As long as I keep on trying. I’ll survive just fine. Free to take my time. Ridin' the moon in the midnight sky. I can see through. The man who lies with eyes. And the real thing that's wrong is. He has no song to lean on. So I'll take my time. Just to give you my rhyme. To try to be sure and open the door. 'Cause there's much more to life. Than a day and a night to dream on. Now I ain't confessin'. To same kind of blessin'. I'm trying to say. Why I'm happy today. I'm not preachin', teachin',. Makin' some speech in dedication. 'Cause it's no good me sayin'. Where the blame should be layin'. For with that kind of reason. It comes out the same. With an ear to the ground. Each day I found inspiration. .

 

Vertaling

Ik kan niet stoppen met zingen. Ik kan het einde niet zien. Alleen een nieuw begin. Zolang ik het blijf proberen. Ik overleef het prima. Vrij om mijn tijd te nemen. Rijdend op de maan in de middernachtelijke hemel. Ik kan er doorheen kijken. De man die liegt met ogen. En het echte ding dat verkeerd is. Hij heeft geen lied om op te leunen. Dus ik zal mijn tijd nemen. Gewoon om je mijn rijm te geven. Om te proberen zeker te zijn en de deur te openen. Want er is veel meer in het leven. Dan een dag en een nacht om over te dromen. Nu ben ik niet aan het bekennen. Om dezelfde soort zegen. Ik probeer te zeggen. Waarom ik vandaag gelukkig ben. Ik ben niet aan het preken, onderwijzen. Ik houd geen toespraak voor een toewijding. Want het heeft geen zin om te zeggen. Waar de schuld zou moeten liggen. Want met dat soort reden. Het komt er hetzelfde uit. Met een oor op de grond. Elke dag vond ik inspiratie. .