Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: uriah heep Songtekst: fear of falling

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: uriah heep - fear of falling ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fear of falling? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van uriah heep! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter u van uriah heep en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fear of falling .

Origineel

(FALSE TRUST). I've been standing here. Waiting for you. But I don't quite know. What I'm gonna do. So I drag my heels and. I scratch the dust. And I rub my hands. So I can feel my blood. I see the rain clouds forming. The dream is disappearing. And I need it more than you. But you've got the power with you. You told me lies to protect the truth. But you won't admit. What you're really gonna do. So you hold me to ransom. Every chance you get. And you tie me down. So I'm a broken man. I see the future fading. The dream is disappearing. And I need it more than you. But you've got the power with you. Your words are out of touch. But they don't help me much. 'Cause I fear the fear of falling. You seem to hear no warning. Your words are out of touch. This dream won't come to much. 'Cause I fear the fear of falling. Why can't you hear me calling. Forever calling. You change the rules. The colour of your skin. And then slam the door. So I can't reach in. I've tried so hard to be heard. So you think you know it all. But I'll steal the last word. I've watched the daylight fading. The dream is disappearing. And I need it more than you. But you've got the power with you. Your words are out of touch. But they don't help me much. 'Cause I fear the fear of falling. You seem to hear no warning. Your words are out of touch. Your dream won't come to much. 'Cause I fear the fear of falling. Why can't you hear my warning. Your words are out of touch. This dream won't come to much. 'Cause I fear the fear of falling. Don't you hear my warning. Your words are out of touch. This dream won't come to much. 'Cause I fear the fear of falling. Don't you hear me calling. The dream is disappearing. 'Cause you've got. The power with you. So here we are. This dream has gone too far .... .

 

Vertaling

(FALSE TRUST). Ik heb hier gestaan. Wachtend op jou. Maar ik weet niet goed. Wat ik ga doen. Dus ik sleep mijn hielen en. Ik krab aan het stof. En ik wrijf mijn handen. Zodat ik mijn bloed kan voelen. Ik zie de regenwolken zich vormen. De droom is aan het verdwijnen. En ik heb het meer nodig dan jij. Maar jij hebt de macht bij je. Je vertelde me leugens om de waarheid te beschermen. Maar je wilt niet toegeven. Wat je echt gaat doen. Dus je houdt me aan het losgeld. Elke kans die je krijgt. En je bindt me vast. Dus ik ben een gebroken man. Ik zie de toekomst vervagen. De droom is aan het verdwijnen. En ik heb het meer nodig dan jij. Maar jij hebt de macht bij je. Je woorden zijn uit de lucht gegrepen. Maar ze helpen me niet veel. 'Want ik vrees de angst om te vallen. Je lijkt geen waarschuwing te horen. Je woorden zijn uit de lucht. Deze droom zal niet veel uithalen. Want ik vrees de angst om te vallen. Waarom hoor je me niet roepen. Voor altijd roepend. Je verandert de regels. De kleur van je huid. En dan gooi je de deur dicht. Zodat ik niet naar binnen kan. Ik heb zo hard geprobeerd om gehoord te worden. Dus je denkt dat je het allemaal weet. Maar ik zal het laatste woord stelen. Ik heb het daglicht zien vervagen. De droom is aan het verdwijnen. En ik heb het meer nodig dan jij. Maar jij hebt de macht bij je. Je woorden zijn uit de lucht gegrepen. Maar ze helpen me niet veel. 'Want ik vrees de angst om te vallen. Je lijkt geen waarschuwing te horen. Je woorden zijn uit de lucht. Je droom zal niet veel uithalen. 'Omdat ik bang ben voor de angst om te vallen. Waarom hoor je mijn waarschuwing niet. Je woorden raken kant noch wal. Van deze droom komt niet veel terecht. Omdat ik bang ben om te vallen. Hoor je mijn waarschuwing niet. Je woorden raken kant noch wal. Van deze droom komt niet veel terecht. Want ik vrees de angst om te vallen. Hoor je me niet roepen. De droom verdwijnt. 'Want jij hebt. De kracht bij je. Dus hier zijn we dan. Deze droom is te ver gegaan .... .