Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: uriah heep Songtekst: i can see you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: uriah heep - i can see you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can see you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van uriah heep! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter u van uriah heep en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can see you .

Origineel

She’s the candle that lights my room. Better look out ‘cos she’s coming here soon. Ooh, you’re in my mind forever. I hear every word you say. Ooh, you come to wherever. And turn my darkness into day. You taught me how to live a life that’s full. I never realized what it is to be cool. Ooh, you pushed me off the high board. And I took I took it like a man. Ooh, and now I hit the high score. Hear me momma if you can. I can hear you, I can touch you,. I can see you in my head. I can touch you, I can hear you,. I can see you in my head. Hold tight to the driving wheel. You gave me strength and nerves of steel. Ooh, sometimes I do get lonely. I roll the dice and say a prayer. Ooh, I think about you only. I feel the power when you there. I can hear you, I can touch you,. I can see you in my head. I can touch you, I can hear you,. I can see you in my head. She’s the candle that lights my room. Better look out ‘cos she’s coming soon. Ooh, if we can stay together. There’d nothing in our way. Here me momma when I say. I can hear you, I can touch you,. I can see you in my head. I can touch you, I can hear you,. I can see you in my head

 

Vertaling

Zij is de kaars die mijn kamer verlicht. Kijk maar uit, want ze komt hier zo. Ooh, je bent voor altijd in mijn gedachten. Ik hoor elk woord dat je zegt. Ooh, je komt naar waar dan ook. En verandert mijn duisternis in dag. Je hebt me geleerd hoe ik een vol leven kan leiden. Ik heb nooit beseft wat het is om cool te zijn. Ooh, je duwde me van de hoge plank. En ik nam het als een man. Ooh, en nu heb ik de hoge score. Hoor me mamma als je kan. Ik kan je horen, ik kan je aanraken... Ik kan je in mijn hoofd zien. Ik kan je aanraken, ik kan je horen... Ik zie je in mijn hoofd. Hou je vast aan het stuur. Je gaf me kracht en stalen zenuwen. Ooh, soms word ik eenzaam. Ik gooi de dobbelstenen en zeg een gebed. Ooh, ik denk alleen maar aan jou. Ik voel de kracht als jij er bent. Ik kan je horen, ik kan je aanraken... Ik kan je in mijn hoofd zien. Ik kan je aanraken, ik kan je horen,,. Ik kan je zien in mijn hoofd. Zij is de kaars die mijn kamer verlicht. Kijk maar uit, want ze komt er aan. Ooh, als we samen kunnen blijven. Er staat ons niets in de weg. Hoor mij mamma als ik zeg. Ik kan je horen, ik kan je aanraken... Ik kan je zien in mijn hoofd. Ik kan je aanraken, ik kan je horen... Ik kan je zien in mijn hoofd