Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: uriah heep Songtekst: roller

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: uriah heep - roller ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van roller? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van uriah heep! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter u van uriah heep en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals roller .

Origineel

Oh where is she woman. She's only here for the sun. It's now you'll discover. She's only here for the fun. And who will move over. Sweet talker choosin' her side. And it's then, it's all over. She' just along for the ride. She' s a roller. She's just a roller. Bet she'll roll her life away. One town is just like another. One man will just never do. Don't turn around. When she calls out your name. She's gonna break you in two. But she's a roller. She's just a roller. Rolling time come today. One town is just like another. One man will just never, never do. Don't turn around. When she calls out your name. She's gonna snap you in two. .

 

Vertaling

Oh waar is ze vrouw. Ze is hier alleen voor de zon. Het is nu dat je het zal ontdekken. Ze is hier alleen voor het plezier. En wie zal overstappen. Zoete prater kiest haar kant. En het is dan, het is allemaal voorbij. Ze gaat alleen mee voor de rit. Ze is een wals. Ze is gewoon een roller. Wedden dat ze haar leven wegrolt. De ene stad is net als de andere. Een man is gewoon nooit genoeg. Draai je niet om. Als ze je naam roept. Zal ze je in tweeën breken. Maar ze is een wals. Ze is gewoon een wals. Rolling tijd is gekomen vandaag. De ene stad is net als de andere. De ene man zal het nooit, nooit doen. Draai je niet om. Als ze je naam roept. Zal ze je in tweeën breken. .