Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: uriah heep Songtekst: running all night (with the lion)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: uriah heep - running all night (with the lion) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van running all night (with the lion)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van uriah heep! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter u van uriah heep en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals running all night (with the lion) .

Origineel

I've been waiting for my lady. One hour - she finally came. She came walking by my table. And I'm thinking. What's this fox's game. To be honest, I was ready. To play that white witch's game. And I knew that she was ready. To cut loose on the town and meet. Somebody new for a change. When you're running. All night with the lion. Running all night with the lion .... I may not recall exactly. How I got her to sit down. She was sitting at my table. And I'm making out like a clown. Oh, she'll make me very happy. When she showed her fallen again. And I knew that she was ready. To cut loose on the town and meet. Somebody new for a change. Rock'n'rollin' ladies. Good life to the games you can't win. We'll drink right at my table. And we'll talk till it's time to go in. This could be something heavy. If only you'd show me a sign. And something says you're ready. To cut loose on the town and meet. Somebody new for a change. .

 

Vertaling

Ik heb op mijn dame gewacht. Een uur. Eindelijk kwam ze. Ze kwam langs mijn tafel lopen. En ik denk. Wat is dit voor vossenspel. Om eerlijk te zijn, ik was er klaar voor. Om het spel van die witte heks te spelen. En ik wist dat zij er klaar voor was. Om los te gaan in de stad en iemand te ontmoeten. Een nieuw iemand voor de verandering. Als je op de vlucht bent. De hele nacht met de leeuw. De hele nacht rennen met de leeuw .... Ik weet het misschien niet meer precies. Hoe ik haar zover kreeg om te gaan zitten. Ze zat aan mijn tafel. En ik ben aan het zoenen als een clown. Oh, ze maakt me heel gelukkig. Toen ze haar weer liet vallen. En ik wist dat ze er klaar voor was. Om los te gaan in de stad en iemand te ontmoeten. Iemand nieuw voor de verandering. Rock'n'rollin' dames. Goed leven voor de spelletjes die je niet kunt winnen. We drinken aan mijn tafel. En we praten tot het tijd is om naar binnen te gaan. Dit kan iets heftigs worden. Als je me maar een teken zou geven. En iets zegt me dat je er klaar voor bent. Om los te gaan in de stad en iemand te ontmoeten. Een nieuw iemand voor de verandering. .